(VIDEO) LUNA NIJE SIGURNA U SLOBINA OSEĆANJA!

Autor: alo.rs

Zadruga

24.04.2018

19:29

Nakon što je Kristini Kockar ispunjena muzička želja, koja je ujedno i omiljena pesma njoj i njenom suprugu Slobodanu Radanoviću, Luna Đogani, blogerka sa kojom je pevač prevario, je emotivno reagovala na to.

(VIDEO) LUNA NIJE SIGURNA U SLOBINA OSEĆANJA!

printscreen/TVPink

Komentari (5)

Loading
Plavi

24.04.2018 20:44

Sloba je besan na ceo svet. Treba bezati od njega.

Odgovori 12 1
ccc

25.04.2018 05:36

Slobodan je samo jednom bio na moru pre nego sto je upoznao Kiju, a sa njom je obisao ceo svet, svuda ga je vodila. Zato nije raskinuo sa njom. Parazit.

Mitra Savić

25.04.2018 05:59

Luna,ljuta sam na tebe, jer ovoga puta plitko razmišljaš.Kristina je uspela da te izmanipuliše,jer si mlada.Ti moraš verovati čoveku koga ludo voliš, jer je on izabrao tebe i voli te više od svog života. čemu sumnjei tolika nesigurnost. Lepša si, zgodnija,mladja ,iskrena idobar si čovek.Tisesa njomne možeš porediti.Vi ste dvarazličita sveta.Nikadaona tebi prijateljica ni drugricanemožebiti. zašto si uopšte išla dapričaš sa njom.pčukla si i ti totalno.Kristinaje zlo od žene.Veliki foliran i orator i ne padaj na njeneprazne priče. Njen cilj jej darasturi jvašu vezu.Medjutim, SLoba je sa njom zauvek završio priču. Ona jej doživela krah i mrzi te budi sigurna, bez obzira šta priča.Žena je zloSLUŠAJ SLOBU,jedini ti je pravi prijatelji čovek koji te voli u Zadruzi.

Odgovori 0 12
Teodora tomanić

25.04.2018 06:07

Devojko, štoti jejtrebalo da uopšte vodiš takavtip rzgovora sa kristinom. Ko je ona da ti njojj pričpaš o tvom i Slobinom razgovoru. To jedeovaše intime. to se neiznosi nikome. Mladasi, vremeće te naučiti mudrosti. Medjutim, ona ti nemože biti drugrica. nevoli te , ti sidobrodušna osoba i naivna što je svojstveno tvojoj ladosti. Ubuduće pametz u glavu. Imaš sog čoveka i drži se njega. Nekada seponašapš nekontrolisano, izgubiš kompas ...dugo si u Zaruzi pritisak je ogroman.Bila si przaštićeno dete. Beži što dalje od ovemanipulatorke i folirantkinje. Sloba jevrh mladić i nemaš razlog da sumnjaš u njega. za tvoje dobro, mala, kontroliši se štajpričaš i skim provodiš deo vremena.

Odgovori 0 10
Ujka Vanja

01.05.2018 06:25

Videcemo tebe posle 5 godina sa ovim Bizonom i njegovom zaostalom porodicom... ako dozivis da budes sa njim 5 godina. Vec vidim kako ce sve da izgleda.... Gazmene dzaba si isao u Mardin na rucak.