ČOLAK: Nadežda, prenela si mi polnu bolest, treba mi urolog!

Autor:

Zadruga

21.04.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak traži urologa da ga pregleda, a Nadežda Biljić ginekologa jer oboje strahuju da su jedno drugom preneli polne bolesti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak

Nakon što je saznao da je njegova rijaliti-devojka sa kojom je imao seksualne odnose imala seks i sa Mikijem Đuričićem, di-džej ne zna gde udara od besa, koji ga izjeda već nekoliko dana. Nakon što ju je optužio da je kurveštija koja ne bira seksualne partnere u rijalitiju, on je sada počeo da je provocira i na račun njenog seksualnog života koji ima u spoljnom svetu, pa je izneo sumnje da je pevačica promiskuitetna i da se identično, a možda i gore ponaša kada je na svojim nastupima.

Bane koristi svaku priliku da provocira Nadeždu, što je učinio i danas.

Foto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Bane: Ja moram da tražim urologa, da se proverim. Pod hitno mi dovedite urologa, ko zna šta ona radi kad je mogla da se je*e na Uskrs, ko zna šta radi napolju. Ko zna kako menja partnere i da li se uopšte redovno kontroliše od polnih bolesti, a ne bih rekao da vodi računa o tome. Ja sam u ozbiljnom strahu. Plašim se za svoje zdravlje.

Nadežda je uzvratila otrovnu strelicu na račun njegovog zdravlja.

Nadežda: I ja odavno hoću da tražim ginekologa, ali nisam htela da te uvredim. Misliš da ja nemam strah od toga da li si ti čist i zdrav? Zašto bi Nadežda bila pod sumnjom, a ti ne? Molim vas, i za mene ginekologa što pre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading