Mića izvređao Nadeždu: DOBILA JE 18 CENTIMETARA I TO JE ČINI JAKO SREĆNOM!

Autor:

Zadruga

20.04.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani rijaliti programa "Zadruga" danas su dobili pismo Velikog šefa, a nakon što je isto pročitala Mina Vrbaški, koja je ove nedelje na mestu vođe, stanari su započeli sa sastankom na kom su iznosili svoje stavove.

Foto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

U proteklih sedam meseci upoznali ste se jako dobro, a s obzirom na to da ste 24 sata zajedno, verujemo da znate sve jedni o drugima i da ne postoji nešto u vašem ponašanju što drugi zadrugari nisu videli ili primetili. Zbog svega ovoga ubeđeni smo da možete izabrati onog ko ne može i ne ume da se ponaša u kolektivu - pisalo je u pismu.

Zadrugari nisu mogli da glasaju za sebe, kao i da daju glas ukućaninu koga je naveo stanar koji je pre njih imao izlaganje. Svoje stavove prvi je izneo Lepi Mića, koji se zatim oštro posvađao sa Nadeždom Biljić.

- Rušenje kolektivnog duha je kašnjenje na sastanke, napuštanje stola, izbegavanje zadataka, igara... Sve to ruši kolektivni duh. Jedna osoba ovde ima itekako taj manir koji je bezobrazan, a to je Nadežda. Ona to radi namerno. Dobila je 18 centimetara i to je čini jako srećnom! Devojka se izgubila ovde i žao mi je što moram njoj da dam glas - rekao je Mića.

Foto: Instagram.com/cheloboos
Lepi Mića

Dok je Mića pričao, Nadežda se sve vreme šetkala po Beloj kući. U jednom trenutku je sela za sto, kako bi slušala izlaganje svog cimera, zatim se posvađala sa njim, a tom prilikom pevačica i pevač su razmenili teške reči.

- Kako ti sa mnom, tako ja sa tobom! Hvala lepo, Ćomi! To samo govori o tebi. Stidi se samo svojih godina! - rekla je Nadežda.

- Klošarko jedna, sada si se pokazala! J*bem ti majku smrdljivu u usta, zato što je drolja! Bane, vodi je tamo u kokošinjac! J*bao ti pas mater onu smrdljivu! Stidi se! Pa, d*oljo, j*bi se u krevetu! J*bao te tata da te j*bo! D*oljo, napolje! Marš tamo napolje - govorio je Mića Nadeždi, koja je zatim izašla u dvorište.

I većina zadrugara u nastavku sastanka navela je Nadeždu Biljić kao osobu koja se najlošije uklopila u kolektiv, a ukućani su navodili i Macu Diskreciju, Vojketa Đansa i Mikija Đuričića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading