MIKI TEŠIO BANETA: Nadežda je DRUGARICA, sad je nagovaram da BUDE S BOROM!

Autor:

Zadruga

20.04.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni trougao Nadežda Biljić, Bane Čolak i Miki Đuričić uskoro bi mogli da dobiju novog člana s kojim će ova zadrugarka da opšti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nisu radili ništa strašno... Nadežda i Miki

Naime, kako se Bane veoma naljutio na Nadeždu i Mikija jer su imali seksualne odnose, Đuričić je pokušao da mu objasni da preteruje i da to nije ništa strašno.

Bane, koji je ljut na prijatelja i bivšu partenrku, pitao je zbog čega mu nisu kazali za seks kad su znali da su usnimljeni:

- Ona je prva rekla da je posle mene htela da ide kod ginekologa, ali da joj je bilo glupo zbog mene. Ja sa njom ne bih progovorio. Ona kaže desilo se. Ona kada bude jela g*vna ja ću nju vređati. Ona je deset dana to znala, sedi sa mnom i ćuti. Videli ste kameru, znali ste da će izaći klip. Da je postavljeno to pitanje, ja ne znam šta bih rekao - konstatovao je Užičanin.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Podelili Nadeždu... Čolak i Đuričić

Međutim, Miki je pokušao da se odbrani na sebi svojstven način:

- Desilo se, ona žena htela, ja sam hteo. Nema potrebe da ti dramiš, da glumiš neku žrtvu. Ideš kao baba neka od jednog do drugog. Desilo se, pa se desilo. Druže, šta ima ti da se razočaraš? Bane, ja sam ovde bio potreban tebi i Bori, jer ste se zakačili, a meni bilo dosadno. Našao sam dve budale malo da se zezamo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dobiće još jednog "druga"... Nadežda

A kako bi odobrovoljio Čolaka i skrenuo mu misli, kazao mu je da će Nadeždu njih dvojica verovatno podeliti sa još nekim:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Novi kandidat za kokošinjac... Bora Santana

- Glupo je da ti tuguješ, ali sve to što ti zameraš Nadedži i meni radio si i ti. Šta si se istripovao? Mogla je i sa Borom da se iz*ebe! Ona je rekla da ti ja kažem, ne ona. Ne vidim šta je problem da ti ovoliko popi*diš! Ti si krenuo prvi da mafijaš! Druže, Bora ne može očima da te gleda! Bora te smatra budalom. Možda se žena zaljubila u tebe. To je karma. Ja nju nagovaram da bude i sa Borom! To je prava drugarica, nemoj da se tripuješ! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sale

20.04.2018 15:40

Ovako se vrbuju devojke za prostituciju ovako sve pocinje kao sto radi ovaj debeli morz