GAĐALA GA USRED NOĆI: Zadrugar dizao krevet Zorici, kad se probudila POLUDELA!

Autor:

Zadruga

20.04.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrkanje Zorice Marković u "Zadruzi" tokom prethodne noći onemogućavalo je san pojedinim zadrugarima koji nisu znali kako to da prekinu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bolje da su se za dalekovod uhvatili... zadrugari probudili Zoricu

S obzirom na to da je pevačica spavala čvrstim snom, te da neki nisu mogli da spavaju, a među njima i Radosav Stefanović Žuti , odlučili su da reaguju.

Žuti je došao na ideju da podigne Zoričin krevet u nadi da se ona neće probuditi i da će, što je najvažnije, prestati da hrče kako bi mogli malo da odspavaju.

Međutim, bilo je bolje da "nisu dirali lava dok spava", jer se Zorica prenula iz sna i uplašila, zbog čega je skočila iz kreveta i sanjiva počela da viče. Budući da je bila veoma besna, gađala je Žutog papučama:

- Nemoj da me dižeš i da me pipaš. Seljačino jedna! Naje*ao si. Šta ti meni dižeš krevet, treba srce da mi stane. Kome ti ovde prodaješ fore i praviš se da si dobar. Zaveži, je*em li ti genetiku, poreklo i porodicu! Sa kojim pravom mi pomeraš krevet, pi*ketino jedna - vikala je Zorica. 

S obzirom na to da je usred noći nastao haos i da su se zadrugari svađali sa Zoricom, obezbeđenje stajalo u blizini u slučaju da dođe do fizičkog okršaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading