Toma nakon ispadanja: MINA JE DVOLIČNA!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.04.2018

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zadrugu" je napustio maneken Tomislav Panić, koji će biti upamćen kao dečko koji je preoteo Minu Vrbaški od Nemanj Đerića Đeksona. Ipak izgleda da je Panić nakon pregledanja snimaka na Jutjubu doneo zapanjujući zaključak o svojoj dragoj, te ga ni razgovor sa njenom majkom nije mogao ubediti u suprotno!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tomislav Panić

- Čuli smo se Ivana i ja. Pitao sam je šta ona misli o Mini i meni i ona mi je rekla "Ja je nikada nisam videla ovaku zaljubljenu. Jeste ona sa meni nepoznatim (Đekson) pravila haos i to šta je radila, ali nikada na njenom licu nisam videla ovo što ima od kad je sa tobom.". Međutim, ja sam pogledao neke snimke starem, i te kako je ona imala osmeh dok je bila sa njim. Zato sam i rekao da su oni među tri najdvoličnije osobe (Andrijana, Mina i Đekson). Bilo bi zanimljivo da se vratim, iako ja ne bih voleo, ali bilo bi zanimljivo i stižu mi poruke da će da glasaju da se vratim.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

- Mislim da bi bio tajac kad bih se vratio jer mislim da je Mina pripremila igru već. To ja mislim, a da li je to tako, hajde da vidimo. Mislio sam da će omiljeni biti Đekson, ali hajde da vidimo. Mina je dete, a deca vole da se igraju. Tako da će vreme pokazati ko je u pravu. Ivana, Minina mama, mi je rekla da ona mene voli i da magare nikom ne bi dala - zaključio je maneken za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
cica

18.04.2018 09:55

Kakvo crno dete koje je javno imalo inimne odnose u rijalitiju sa 17 godina?! Sta vise, vec tada nije bila nevina jer su o njenom skandalu pisale novine. Medjutim, gore od toga je sto Mina ima potpuno kriminogeno ponasanje i moje je uverenje da ce ta devojka zavrsiti u zatvoru, sto, naravno, ne bih zelela!

Ljubica

18.04.2018 15:26

Svi bi da se vrate, i on i Janjuš i svi ostali. Ležiš, stizu ti pare za hranu, stizu ti evri na racun....