(VIDEO) MINA NASTAVILA DA SE SVETI ĐEKSONU: Evo i kako!

Autor:

Zadruga

16.04.2018

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Tomislav Panić zvanično napustio Zadrugu, on je po pravilu mogao da izabere vođu za narednu nedelju. Kako je i bilo očigledno da će to biti Mina Vrbaški, bilo je jasno da će nedelja biti paklena, a pretpostavlja se da će se ona i te kako zaigrati s obzirom na njenu ulogu.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Mina Vrbaški

Budžet je svim ukućanima i te kako važan za opstanak, a Veliki šef je tom prilikom poslao novac i pismo u kojem je sve prepušteno upravo Mini.

- Dragi zadrugari, Veliki šef šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će odlučiti ko je koliko zaslužio da dobije. S obzirom na to da ste prošle nedelje bili kažnjeni smanjenjem budžeta, ove nedelje će pojedini zadrugari dobiti 3000, 2000 i 1000 dinara. Vođa će podeliti novac onako kako misli da treba - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Mina je razmišljala dugo o svojoj odluci, a onda je njen potez zaprepastio sve osim Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona koji su i očekivali da će dobiti ubedljivo najmanji budžet.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Mina Vr vođa

Rekao sam da je rijaliti za mene gotov, neću sa degenkom da me povezuju - prokomentarisao je Đekson nakon što je sastanak bio završen.

Ostali takmičari nisu mnogo komentarisali ovaj momenat, a Mina se proračunala tako da je i Andrijaninom ocu, Dušku Radonjiću dala najmanji budžet od 1000 dinara.

Kako je izgledao ovaj prizor pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MIRKO

17.04.2018 00:43

Da li je oguće da je prošle jnedelje 4.ooo dinara Miljana ukrala iz Prodavnice. Mediji objavili.kamere je snimile.Kleptomanka sa šifrom.... Izbacit je napolje neka se odmra kući inestresira više bebu.

Mika

23.04.2018 20:00

@MIRKO - Nije ukrala. Kako se moze u prodavnici ukrasti novac? Posle odlaska iz prodavnice navodno prodavacice prebrojale novac i bilo manje 4.000 dinara. Ja u to ne verujem. Kada bi Vam vratili kusur manje 4.000 dinara posle ne mozete uloziti reklamaciju. Svuda u prodavnicama pise "prebrojte kusur".