RAZOTKRIO IH: Miki poznaje Zoričinog dečka!

Autor:

Zadruga

15.04.2018

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Radonjić i Zorica Marković su pre nekoliko nedelja priznali da između njih postoji ogromno prijateljstvo, ali i više od toga. Ova vest je obišla ceo Balkan, a novinari su tokom prethodne večeri ponovo započeli ovu temu, jer su u Beloj kući počele da se šire glasine da njih dvoje nisu zajedno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

- To je moja stvar. Ja nisam ovde došla da se promovišem sa dečkom ni bez. Ja nisam klinka. Mi imamo jako lep odnos, jako lepo poštovanje. Mi se zaista dugo poznajemo. Miki ima pravo na svoje mišljenje - rekla je Zorica.

S obzirom na to da joj je Miki Đuričić skrenuo pažnju da većina ukućana priča iza leđa o njenom odnosu sa Duškom, odlučio je da joj kaže u lice da zna ko je zaista njen dečko.

Foto: printscreen/youtube.com
Zorica Marković

- Mislim da Zorica treba da ceni ono što sam joj ja rekao, ono što drugi pričaju, a ćute. Svi misle da oni nisu u vezi, da je to fejk. Prvi put kad si bila, nisi obratila pažnju na Andrijanu, niti si se sa njom družila. Mislim da je bio neki incident. To drugi pričaju, s obzirom na to da je Dule tvoja dugogodišnja ljubav. Svi znamo Zoričinog dečka, onog sa dugom kosom, ja ga poznajem isto. Svi se pravimo budale, a svi sve znamo - pričao je Miki.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Duško Radonjić

Pevačica je ponovo prokomentarisala svoj odnos sa Duškom, ali je i dalje ceo auditorijum ostavila u nedoumici sa onime što je rekla. 

- On nije moj dečko, mi smo pre svega prijatelji, poštujemo se, a to da li smo mi imali nešto i šta smo imali, to je naša stvar. Ozbiljni smo ljudi - rekla je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dule

15.04.2018 12:24

Zorica ima vise komada decaka.