OVO JE NJEN NAJVEĆI STRAH: Dragica preplakala svoj rođendan!

Autor:

Zadruga

15.04.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica Janičić je nakon ponoći proslavila svoj 39. rođendan sa stanarima Bele kuće, a kako im je Veliki šef obezbedio žurku i alkohol, oni su se odlično zabavili. Pošto se završila proslava, slavljenica je briznula u plač.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija teši Dragicu

Naime, njoj je teško palo što je pre nekoliko dana uvredila Kristinu Kockar, pa je ovom prilikom želela da joj se izvini. A povećana količina promila u krvi je doprinela tome da njene emocije isplivaju još više. Ona se Kockarevoj poverila da su je cimeri uvredili i rekli da neće imati decu, zbog čega se zaplakala. 

- Svi su mi rekli da ja neću imati decu. Šta god da ti kažu ja tebe mnogo volim. Ja sam tebe uvredila pre par dana. Osećam se mnogo loše zato što sam ti rekla neke loše stvari. Molim te oprosti mi. Svi mislite da sam ja loša, ali nikome ništa loše nisam uradila - pričala je plačljivim glasom Dragaca Kiji.

Dragica nije mogla zaustavi svoj plač koji je dugo odjekivao Belom kućom, pa je ispričala svoju tužnu ljubavnu priču koja je identična kao i Kijina, a potom se setila i svoje majke.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija i Dragica

- Kija ja znam kako je tebi jer sam ja prošla taj pakao. Kija, ja sam sa dečkom bila dve ipo godine i on me je prevario sa prvom koja se zvala kao ja, samo da bi mi dokazao da ću mu oprostiti, ali mu nikad neću oprostiti. Bane mi je rekao da nemam porodicu. Ja sam se posvađala sa drugaricom zbog tebe. Ja sam napičila drugaricu koju znam od osnovne, jer sam tebe branila - vrištala je iz sveg glasa Dragica. 

Janičićeva je pod dejstvom alkohola u nekoliko navrata spomenula Kiji da je njen najveći strah da se ne ostvari kao majka, a ona ju je tešila i savetovala da se to neće desiti.

Kija i Zorana Stefanov su na sve način pokušavale da je orasplože, posle dugih razgovora napokon su uspele u tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading