Rekao joj da je k*rva: VOJKE SKOČIO DA BRANI SARU!

Autor:

Zadruga

23.03.2018

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob koji se nedavno dogodio između Sare Reljić i Milana Miloševića dobio je epilog na sudu "Zadruge", jer je pevačica tužila novinara zbog jedne uvredljive rečenice koju joj je uputio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Uvređena... Sara Reljić

Naime, Milanu je zasmetalo što se Sara druži sa Macom Diskrecijom, te joj je uputio uvredu koju "Pinkova zvezda" nije mogla da zaboravi:

- Smatram da nije okej što je izvređao i mene jer ja nikoga nisam vređala. Rekao mi je nešto da sam ista kurva kao i ona. "Eto ti sada kurva, pa se družite k*urve sa k*rvama". Ja smatram da ja njemu nisam ništa loše uradila niti izvređala - iznela je Sara svoje razloge za tužbu protiv Milana.

A s obzirom na to da je prema svima korektan, Milan je uvideo svoju grešku i iskreno se pokajao i izvinio Sari:

- Ne postoji opravdanje za reči koje sam joj izneo. Sara mi nikad nije rekla ništa ružno niti uradila. Svi smo popili više nego i obično. Sara je počela da igra, meni je to bilo simpatično, onda je došla Maca i rekla Bori "Skloni se, šta radiš tu sa mojom drugaricom". Sara jeste kolateralna šteta. Meni je bilo krivo što se pokvario utisak cele večeri. Ona (Maca) je došla da pokvari to veče, jer nije bila u centru pažnje - izneo je svoju odbranu Milošević koji je objasnio šta je mislio rečenicom koju je uputio Reljićevoj:

- Čim se ti družiš sa njom. Sa kim si takav si. Nisam mislio da je kurva, kao prostitutka, nego kao karakterna osobina - naveo je novinar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan ima jake argumente...

Međutim, Milan je nakon izvinjenja izneo neke argumente koji se nikako nisu dopali ni Sari, ali ni njenom dečku Vladanu Vojnoviću Vojketu. Naime, Milošević je podsetio sve na aferu koju je Reljićeva imala sa Janjušem dok je Vojke bio van rijalitija, a to je dovelo do žestoke svađe. Ipak, Vojke je popustio pa je odlučio da oprosti Milanu:

- Ti si se zakleo da sam se ja pomirio sa bivšom devojkom...Opraštam ti što si je nazvao kurvom, zato što sam dobar čovek - na kraju je zaključio Vojke. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading