KAKAV DNK TEST? Javio se Teodorin otac pa poručio ženi: GOCO, NAPRAVILA SI KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

21.03.2018

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnje da Teodora nije ćerka Seada Džehverovića koje su se provlačile nekolikoliko puta u emisiji "Pitanja novinara", Gordana je rešila da otera tako što je prihvatila da njena ćerka i muž budu podvrgnuti DNK testu. A nakon toga, javio se i Teodorin otac Sead koji je imao poruku i za ćerku, ali i za suprugu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nastao haos.. Toodora, Goca i Anđelo slušaju radio "Amneziju"

Tokom današnjeg dana u emisiju radija "Amnezija" koju vode Milan, Bora i Bane, voditelji su pročitali pismo Teodorinog oca:

- Ženo moja, ne znam odakle da počnem. Znaš da nisam bio za to da nam ćerka uđe u rijalitiju. Ti si onda ušla i napravila karambol. Jedva čekam da uradimo taj test. Meni i Savi neprestano zvoni telefon, poruke podrške stižu sa svih strana. Preuzećemo titulu od Divne, bićemo Džehva DNK. Nas dvoje znamo kakva je strast između nas bila - napisao je Sead.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
A njima smešno... Goca i Teodora

A da sve bude interesantnije uključio se i Teodorin stric, koji se obratio Goci:

- Ovde Mustafa Džehverović, ja sam Teodorin amidža. Mi smo u šoku, nismo očekivali da našeg Seada stave na takav stub srama. Kada budu radili taj dnk test skupićemo se i doćićemo svi tu, da podržimo našu snašu Gocu. Da je Teodora bila Sanela, do ovoga ne bi došlo. Pozdrav za našu snašu - kazao je Mustafa.

Naravno, sve ovo je bila šala Milana Miloševića koji imitira sagovornike koje on odabere. A sve ovo nasmejalo je Gocu i Teodoru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

21.03.2018 17:53

Ona nece da peva seljacke pesme. Za druge pesme nema nastupa. Niko ne slusa drugu muziku i zato nije ni nastupala. Posle joj neko drugi krriv.