KIJA I SLOBA OTKRILI KOLIKO SU PARA DOBILI!

Autor:

Zadruga

21.03.2018

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Kristina Kockar i Slobodan Radanović gostujući sinoć u emisiji "Amidži Šou", voditelju Ognjenu Amidžiću odgovarali su na neka pitanji i bili veoma iskreni. Među pitanjima koja su im postavljana u emisiji bilo je i ko je prvi inicirao svađu,kao i seks tokom veze, ali i koliko su novca dobili na svadbi.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
I dalje misli da je brak sa Slobom bio dobar... Kristina Kockar

I kako se ispostavilo Kija je bila ta koja je inicirala i svađu i seks, ali i najviše trošila tokom njihove veze i braka. A izgleda da je upravo ona dobila najviše para tokom svadbe, s obzirom na to da je Radanović dao potpuno oprečan odgovor njenom.

Naime, u toku igre voditelj je postavljao pitanja, a Kija i Sloba su odgovore ispisivali na tabli. A na ovo pitanje o zaradi na svadbi Kija je odgovoiurla da su zaradili 5.000 evra, dok je Sloba napisao da on ništa nije dobio.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Ne poznaju se dovoljno? Sloba i Kija

Za svaki njihov odgovor Kristina se pravdala i davala dodatna pojašnjenja, te je i za ovo imala opravdanje rekavši da njen aktuelni suprug misli na ono što im je ostalo nakon što su platili svadbu, a to je ništa. 

- On je napsao koliko nam je ostalo pošto smo sve platili. Zapravo smo bili u minusu, ali neka ide život- pravdala se Kristina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hm

21.03.2018 13:10

Celu svadbu, kao i oba medena meseca je platila Kija.