ZADRUGARIMA SE NEŠTO SPREMA: Veliki šef ODABRAO NJIH OSMORO!

Autor:

Zadruga

19.03.2018

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge" svakodnevno dobijaju zadatke od Velikog šefa, ali danas im je on priredio pravu misteriju koju im otkriva povremeno, i time pojačava njihovu zabrinutost.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dobrovoljci odabrani...

Prvo pismo koje je stiglo odnosilo se na to da zadrugari među sobom odaberu osam dobrovoljaca, a kada su izglasali da to budu Marko Miljković, Bane Čolak, Teodora Džehverović, Sanja Stanković, Sara Reljić, Zorana Stefanov, Radosav Žuti i Nadežda Biljić.

U sledećem pismu Veliki šef je od zadrugara tražio da urade još nešto kako bi im otkrio šta se krije iza misterioznog zadatka:

- Dragi zadrugari, sada kada imamo 8 dobrovoljaca za izazov, vreme je da čujete o čemu se tačno radi. Svaki dobrovoljac će izvući najviše 4 papira. Svaki dobrovoljac će sam odlučiti da li će izvući 3 ili 4 papira. Važno je da dobrovoljci čuvaju papire sa imenima onih koje su izvukli do sledećeg pisma - navedeno je u pismu. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svako je izvukao svoja tri učesnika... Šta će zadrugarima prirediti Veliki šef

Ukućani su redom izvlačili papire a svako je dobio imena ostalih zadrugara. Papirići sa imenima koji pripali Banetu su: Duško, Milica i Toma, Marku Miljkoviću - Đekson i Milan, Teodori Džehverović - Dragica i Kija, Sanji Stanković - Marija Ana i Dragana, Nadeždi Biljić - Luna, Miki, Bebi Dol i Sloba, Zorani Stefanov - Janjuš, Maca, Anđelo i Miljana, Radosavu Žutom - Viktorija, Saška, Vojke i Lepi Mića i Sari Reljić - Bora, Filip i Mina.

A onda su takmičari ostali u panici šta će se sledeće dogoditi i šta će Veliki šef tražiti od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading