(VIDEO) Ovako je Matora kažnjena zbog napada na Marka!

Autor: Republika

Zadruga

18.03.2018

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je u toku dana fizički nasrnula na Marka Miljkovića zbog nesuglasica oko zadatka da se operu sudovi. Miljković je ovu zadrugarku izveo iz takta i ona ga je ošamarila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Matora u jednom od napada

U Belu kuću je stiglo pismo kojim su svi zadrugari obavešteni o kazni zbog onoga što je Matora učinila. 

- Dragi zadrugari, doneli smo odluku da zbog agresivnog ponašanja Matora bude strogo kažnjenja. Matora, s obzirom na to da si prekršila ovo pravilo po prvi put doneli smo sledeću odluku. Zbog današnjeg ponašanja bićeš kažnjena sa  četiri nedeljna honorara i direktnom nominacijom. Ali ukoliko sledeći put ovo ponovi bićeš diskvalifikovana. Direktna nominacija se odnosi na sledeću nedelju - pisalo je u pismu Velikog šefa. 

Čim je ona pročitala pismo, Marko je bez pogovora ustao od stola i otišao u kuhinju i nastavio sa kuvanjem, kao da ga nije ni zanimalo ovo saopštenje. 

Sanja Stanković je prva čvrsto zagrlila svoju simpatiju i pružila joj maksimalnu podršku, a potom su joj prišli i Milan Milošević i Andrijana Radonjić. Jovana je bila uvređena što joj ostali ukućani nisu pružili reči utehe, pa se požalila Sanji.

- Kakvi su mi to prijatelji?! Samo su mi Andrijana i Milan pršli... Ej - rekla je Jovana Tomić Matora.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading