VIDI SE IZ AVIONA: Miljana bacila oko na OVOG zadrugara - ali nije jedina!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.03.2018

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su stanovnci Bele kuće proveli nekoliko sati vredno i posvetili snimanju serije, Veliki šef je poslao pismo kojim ih je obavestio da je vreme da se održi porodični sastanak kako bi se predupredilo da ne dođe do većih problema.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production ®
Ne da svoj plen!

- Dragi zadrugari, već ste do sada navikli da je održavanje porodičnih sastanaka sastavni deo vaših života i da je veoma važno da na ovim sastanicima budete iskreni i otvoreni. Važno je da nejasne situacije i neraščišćene situacije kako bi zadruga mogla da funkciioniše. Kako se ova nedelja bliži kraju, kakvi su vaši utisci o vođi, da li imate neke sugestije na rad, ko doprinosi lošim međuljudskim odnosima... Treba da prokomentarišete šta vam smeta i čije ponašanje ugrožava kolektiv. Takođe, trebalo bi da rešite i tekuće probleme - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa. 

Većina zadrugara nije imala zamerke na vođstvo Jovane Tomić Matore i smatraju da se odlično snašla u ovoj ulozi. Svi su javno poželeli dobrodošlicu novim ukućanima Bebi Dol i Dušku Radonjiću, a potom se dotakli situacija koji su obeležili prethodne dane. 

Bane Čolak je primetio da je Miljana Kulić "bacila oko" na Andrijaninog tatu, Duška, a to su primetili i ostali ukućani. To je nju jako iznerviralo, pa je digla veliku halabuku. 

- Mislim da je Maca bacila oko na gospodina Duška i da će biti veoma zanimljivo u narednim danima, šta će se tu dešavati. I Miljana je bacila oko, ali ona je trudna pa nećemo to uzeti za ozbiljno. Mogu ja reći za još jednu osobu, jedna vragolanka, ali neću otkriti - zaintrigirao je Bane Čolak. 

-Odje*ite od mene. Ne lupetajte gluposti. Nemojte da stavljate u isti koš mene sa Macom. Kakav čovek, ja sam se šalila. Nemojte mene da mešate u to. Sram vas bilo, nemojte to da radite. Ne dovodite me u takvu situaciju da se osećam loše - bila je besna Miljana.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading