DOGODIO SE TOTALNI HAOS IZMEĐU MIKIJA I KIJE!

Autor: Republika

Zadruga

18.03.2018

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici su danas počeli sa snimanjem šoua "Ljubav na zadrugarski način", a po svemu sudeći nećemo imati prilike da vidimo ono što je zamislila Kija Kockar, koja je postavljena za glavnu u ovom zadatku.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Miki Đuričić

Kako je Kija režiser, ona je pokušala da okupi glumce iz scene koju će danas snimati u pabu, ali je nastao problem. Miki Đuričić odbio je da učestvuje u snimanju, jer je bolestan i ima kijevicu. On je predložio da svoju ulogu vlasnika hotela, prosledi Dušku Radonjiću, koji je odmah prihvatio izazov.

Pčelar se požalio kako ne želi da mu jedna stjuardesa naređuje i organizuje dan, te da je to pravi razlog njegovog odustajanja.

- Ne mogu, bolestan sam jako, kunem ti se. Ne mogu da se nerviram, već me Kija nervira. Da ja ne bih napustio snimanje na pola, bolje da to odmah rešim - pravdao se Miki scenaristi Milanu Miloševiću.

Kija se veoma iznervirala zbog ovoga, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cica

19.03.2018 00:19

Mislila sam , da za njega nade ima ! Dovoljno je bilo, da mu slina iz nosa pocuri, pa da Kristina buda ,,polu skolovana zena " . Zao mi ga ! Ko je gledao, shvatice.