KIDANJE U ZADRUZI: KIJA SKOČILA ZBOG SLOBE!

Autor: Republika

Zadruga

18.03.2018

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je trajao porodični sastanak većina zadrugara je komentarisala da je Sloba Radanović u poslednje vreme "izgubio živce", a onda je Kristina Kockar želela svim ukućanima da razjasni da njen još uvek zakoniti suprug nije osoba koja je podložna svađama i da sve pokušava da reši na miran način.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Slobodan ima problem da se izbori verbalno. On ne može da se izbori sa Saškom. Većina koja ga napada je verbalno jača. On nije takva osoba da ustane i da se svađa. On može verbalno da reši problem, da je normalan dijalog. On ne želi da upada u reč, želi da vodi normalan dijalog, ali toga ovde nema. Svi ga satru rečima i on ne može sa time. On ima problem u komunikaciji, nije prodoran, nije takav. Izađe, zaćuti - branila je Kija Slobu. 

Poznato je da će Kockareva prva koja će skočiti i napasti pevača kada god joj zasmeta njegovo ponašanje. Međutim, ovoga puta je stala u njegovu odbranu i nije želela da se njen suprug blati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luka

18.03.2018 21:01

Ne moze odbraniti nasilnika. Nasilnik nastupa buntovnicki i nasilnicki prema zadrugarima, novinarima i gledaocima kada postavljaju pitanja. Napolje Sloba. Ne zna da se igra.