(VIDEO) Janjuš i Ana ovim dokazali da su VIŠE OD PRIJATELJA?!

Autor:

Zadruga

18.03.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oženjeni zadrugar Marko Janjušević Janjuš tvrdi da je samo drug sa izazovnom Anom Korać, međutim, njihovo ponašanje po mnogima govori nešto drugo!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš

Danas su se njih dvoje ponovo družili u dvorištu nakon igre koju im je organizovao Veliki šef. Naime, dnevni zadatak bio je da duvaju balone od sapunice koji zatim moraju proći kroz metalne obruče. Kada se igra završila, metalni obruči su ostali u dvorištu, a Ana i Janjuš imali su ideju kako da se sa njima zabave.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš

Koraćeva je skočila košarkašu u naručje, a on je pokušao da je provuče kroz obruč. Iako je Janjušević u početku odbijao ovu ideju jer je smatrao da je nemoguća, ipak je popustio pred šarmom lepe Ivanjičanke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš

Iako nisu uspeli u svojoj nameri i Ana nije prošla kroz obruč, njih dvoje su se lepo zabavili i nasmejali. Ostaje samo da vidimo kako će njegova supruga reagovati na ove prisne igrarije.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

18.03.2018 18:30

Ne znam da li je postenije sto Sloba javno vars zenu ili sto Janjus to tajno radi.