(VIDEO) Luna povraćala nakon svađe sa Slobom: NE MOGU DA GLEDAM NJEGOVU ŽENU SVAKI DAN!

Autor:

Zadruga

14.03.2018

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se posvađala sa još uvek oženjenim dečkom Slobom Radanovićem, a kao prepreku za njihov savršen odnos vidi njegovu ženu Kiju Kockar!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Milan Milošević

Naime, njoj i te kako smeta njeno prisustvo, a vrhunac njenog ponašanja bio je kad su ukućani zajedno sa Kijom pevali pesme u kojima se ona i te kako pronašla.

Slobodan nije mogao da razume njenu nervozu, jer smatra da joj nijedan povod do sada nije dao za to, a nervoznoj Luni utehu je pokušao da pruži Milanu Milošević.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Milan Milošević

- Niko me ne kapira kako se ja osećam. Ja sam se zaljubila u oženjenog čoveka, njegova žena je tu sa nama, svaki j*beni dan! Teško mi je, ne može ništa da bude kao pre! - žalila se Luna.

Milan je u potpunosti razumeo njenu situaciju, ali joj je naglasio da nema razloga da bude ljuta zbog Kije, jer ona ne oseća mržnju prema njoj.

- Nemaš razloga da se ljutiš, ona tebe ne mrzi - rekao je Milan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Nakon ovoga, on je zamolio da sedne za sto kako bi nešto pojela, jer je celu noć provela u raspravi sa Slobom, a ona je imala jedan neočekivani odgovor.

- Ne mogu da jedem, muka mi je, povraćala sam, ništa mi nije prijalo  - žalila se Luna.

Lunin i Milanov razgovor poslušajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

14.03.2018 13:24

Ona ne može da gleda Kiju a kako je tek Kiji da gleda nju. Ova devojka uopšte nije realna.

Odgovori 13 1
lJUBICA

14.03.2018 13:41

Luna je sada pokazala da je sve vreme sebe a i nas pokusala ubeditii kako ima veliko srce i kako nikog ne mrzi. Sad je pokazala pravo lice. A Kija, mala žena od šećera sladja. Predlog za Produkciju da na nekoj žurci neko peva ovu pesmu, možda to da daju Slobi da otpeva kao zadatak. TO BI BIO PUN POGODAK.

Odgovori 14 1