(VIDEO) Luna ovo neće moći da izdrži: Veliki šef joj zagorčao život?!

Autor:

Zadruga

27.02.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević prenela je odluku Velikog šefa koja će šokirati zadrugare, a ponajviše Lunu Đogani!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dušica Jakovljević

- Veliki šef je doneo dve odluke. Prva je da u nedelju niko neće biti izbačen iz Zadruge. To znači da će Miljana biti vođa dve nedelje. To, takođe, znači da će Kija i Sloba biti potrčci dve nedelje i da će Miki biti omiljeni zadrugar dve nedlje. Druga odluka je da u subotu imamo vanredno izbacivanje - saopštila je voditeljka odluku Velikog šefa.

Podsetimo, sinoć je Miljana Kulić za potrčke izabrala bračni par Kristinu Kockar i Slobodana Radanovića, što je dovelo do ludila njegovu devojku Lunu Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Studio!

Blogerka je doživela totalni šok zbog ove odluke jer to znači da još jednu nedelju neće spavati pored Slobe, a kako će reagovati kada sazna da će se od pevača odvojiti čak na dve nedelje, a da će on za to vreme sobu deliti sa svojom još uvek zakonitom suprugom?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Takođe, ni Miki Đuričić nije bio oduševljen ulogom omiljenog, jer to, kako je rekao, automatksi znači da će morati da služi Miljanu. Verujemo da će se veoma "obradovati" jer će ovu funkciju obavljati čak dve nedelje zaredom.

Ako ste propustili da vidite to što je voditeljka saopštila, pogledajte u snimku koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vaso

05.03.2018 10:31

Slobina i jLunina ljubajebesonačna.Ništa to neće poremetiti.Sloba je voli i ona je njego žiot. Nikada je neće preariti.kakva Kristina manipulatorka. Ona j za njega leka prosšlost. nedostajaće Luni ju krevetu itoplom zagrljaju ueče, ali e će malena izgurati ito. Sloba je čovek njenog života.

Mika

07.03.2018 12:09

Sloba malo da se odvoji od ovog udava. U finalu ce da ga siluje.