Nadežda opisala seks sa Banetom: KAO DA ME JE UBO KOMARAC!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.02.2018

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić je već u nekoliko navrata bez srama pričala svojim cimerima se*sualna iskustva. Kako je ostvarila vrlo korektan odnos sa Markom Janjuševićem Janjuševm, on je izvukao iz nje sve detalje njenog se*sualnog života.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Nadežda se ispovedila Janjušu

Naravno, Janjuš nije želeo ni da je poštedi priče koja kruži Belom kućom, a tiče se njenog intimnog odnosa sa Banetom Čolakom. 

- Sad si našla pravu priču i teraj ovo. Sviđate se jedno drugom. Prijate jedno drugom, ne možeš da kažeš da ne prijate. Što sada kada svi znaju za vas, što se ne opustite - upitao ju je Janjuš.

- Zato što on ima Kaću. Nije to između nas kao što vas dvojica pričate. Zato što smo mi drugovi. Što ja moram sa njim da se je*em - smeškala se Nadežda. 

Janjuš nije odustajao od provokacija ne bi li izvukao nešto više od Biljićke. Pošto je otkrila javno pred svim zadrugarima da je imala se*s sa Banetom koji je trajao dve sekunde, ona je ovom ukućaninu rekla nešto što ga je potpuno šokiralo.

- Najbolje ti je sredom, kad je žurka. Ono je bilo top kada je ušao u tebe. Jesi li osetila te dve sekunde? - upitao ju je bez pardona

 - Da, kao da me ubo komarac - rekla je kroz smeh.

- Srećan sam zbog vas, lepo vam je. Znam ja da tu nema nikakve perspektive, ali bitno da vam je lepo, da osvežiš auricu, čisto malo da te zagolica - nastavio je Janjuš. 

U nastavku priče se požalila da posle onoga što je imala sa Banetom, neće moći da se vrati svom bivšem dečku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bata

24.02.2018 11:08

Laže Nadežda. Gledali smo sve.

kata

24.02.2018 16:08

Ranije pricala da je bio oralni seks 2 sekunde.