(VIDEO) Jelena o Đeksonu: Slepo sam mu verovala!

Autor:

Zadruga

23.02.2018

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić je nakon nekog vremena uspela smireno da priča o svom bivšem deču Nemanji Đeriću Đeksonu!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić

Đekson se branio time da on nijednoj od devojaka sa kojima je bio u rijalitiju "Zadruga" nije davao nikakva obećanja, već da je tu došao da se zabavi. Povodom ovoga oglasila se Jelena koja nije bila saglasna sa time. 

Naime, ona tvrdi da joj je Đekson nešto obećao u garderoberu, dok se on toga ne seća, jer je bio u alkoholisanom stanju. Krunićka nije mogla da ostane ravnodušna zbog njegovih reči pa je prokomentarisala šta zaista misli o njemu. 

RepublikaFoto: instagram.com/Printscreen
Nemanja Đerić Đekson

- Ja nisam bila upućena u priču da je jedna zbog njega htela da se seče, druga doživela nervni slom, ja sam Nemanju ovde upoznala kako sam ga upoznala, smatram da je intelignetiji od 95 odsto ljudi za ovim stolom, kao što i dalje smatram. Verovala sam u one reči i onu priču koju mi je pričao kada smo jeli i pili kafu. U tog Nemanju i taj sklop u njegovoj glavi sam verovala - rekla je Krunićka. 

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading