(VIDEO) Marka udarila sujeta, napao Slobu?!

Autor:

Zadruga

21.02.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari još uvek komentarišu Zadrugoviziju, a mnogi imaju oprečno mišljenje u odnosu na to ko je trebalo da pobedi

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković

Svoj sud dao je i Marko Miljković koji nije bio oduševljen nastupom Milana Miloševića i Slobodana Radanovića, koji je sinoć odneo čak dve pobede.

- Svi uvijate, svi ste lepi i fini. A ja neću da vam otvaram oči i neću uopšte da pričam o Zadrugoviziji. Nisam ja došao ovde da vam otvaram oči. Ja sam rekao da je Sloba fenomenalno pevao, ali je mogao da da maksimum koji nije dao. Pogrešno ste me shvatili. Sloba dobro peva, a sve ostalo je bilo katastrofa u njihovom nastupu - rekao je Miljković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Ovaj komentar najviše je zasmetao Miljani Kulić, koja je vatreno branila Radanovića, a napadala Marka.

Radi ti sujeta, imaš kompleks niže vrednosti. Imaš 35 godina i nijedna ne bi htela da te trpi - vikala je Miljana.

Kako je izgledao ovaj verbalni okršaj pogledajte u videu koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mara

21.02.2018 17:52

Sloba je vrlo tanko pevao stisnutog grla. Daleko od Marije Serifovic. Opravdano jer je narodnjak. Ali ne mozete ga dizati u nebesa. Teodora je pevala svetski i trebala je da pobedi u svim kategorijama.

bata

22.02.2018 16:23

I sama Miljana je, gledajuci svoj nastup na TV ekranu, priznala da je lose pevala u odnosu na druge i da se njen los kvalitet pevanja ne moze porediti sa Pinkovim zvezdama. Znaci Miljana nije ni trebala da pobedi. Sramotno glasanje. Pravda za najbolju, za Teodoru.

DIla

25.02.2018 03:50

Marko je dosaan tip, ništa do sada nije izneo i pokazao. Udario je na glavne favorite /Slobu/ da bi dobio kadar i bio interesantan. Ko bi njega primetio uopšte da postoji u Zadruzi, totalni smarač. Očigledno je zaljubljen u Milana novinara, nema devojku, nema nikog. Boli ga velika Slobina ljubav prema Luni i podseća ga na ENU, koju nikada preboleo nije. Zamalo kadra, nakačio sena najbolje igrače.Provokator.