(VIDEO) Teodora ne može Anđelu da pređe preko jedne stvari!

Autor:

Zadruga

17.02.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je svesna da se manekenovoj majci uopšte ne dopada, Teodora Džehverović ne odustaje od veze sa Anđelom Rankovićem i svim silama se bori da njihova ljubav opstane.

Foto: printscreen/TVPink
Anđelo i Teodora

Anđelo je već par dana rastrzan, brine se za svoju porodicu, svađe sa Teodorom ne jenjavaju, a posebno ga muči to što njegova mama ne podržava vezu sa Džehverovićkom, a ona na sve načine pokušava da ga ohrabri. 

- Kada se sve to spoji, moja otresitost, njena otresitost. Moja mama, je*i ga, ne može da bude sjajno i bajno. Ne možeš da kažeš da ja tebe maltretiram. Ja tebi ne mogu da izbacim neke stvari iz glave, ali ne mogu da se više nerviram. Ja ne mogu da se oporavim od onoga od Nove godine, ali boriću se. Niti ja mogu da promenim njeno mišljenje, niti ću promeniti - rekla je Teodora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo i Teodora

- Krivo mi je što se oni mnogo sekiraju. Ujak se mnogo sekira zbog jedne obične veze. Veza je veza, kakva god da je - bio je nervozan Anđelo. 

Džehverovićeva je neprestano pokušavala da podigne svog dečka iz tog depresivnog stanja dajući mu sopstveni primer. Na sve načine je pokušavala da ga ubedi da više ne misli o izlasku iz Bele kuće i da mora da se pomiri da u životu uvek postoji nešto čega mora da se odrekne da bi drugo dobio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miso

18.02.2018 09:47

Ove beznacajne svadje ne mogu da gledam pa prelazim na drugi tv kanal.