(VIDEO) Anđelo ne može da oprosti Teodorinoj majci?!

Autor:

Zadruga

17.02.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob između Anđela Rankovića i Gordane Džehverović, majke njegove devojke, bio je žestok, a gomila uvreda pala je i sa jedne i sa druge strane!

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Anđelo Ranković

Naime, ona želi da i njena ćerka bude prihvaćena od Anđelove porodice, isto kao što je ona njega prihvatila i ne može da se pomiri sa stavom koji ima manekenova majka, pa je očitala lekciju svom potencijalnom zetu. 

Luna Đogani je u toku sinoćne "Igre istine" želela da zna šta Anđelo zapravo misli o mami Goci iako su izgladili odnose.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Gordana Džehverović

- Jednostavno uvredilo me je sve što je rekla. Ne mogu da verujem da nas je veza dovela da se ja svađam sa Gordanom. Ali radi našeg mira najbolje je da sve zaboravimo i pređemo preko toga, jer kada bih ja započeo temu ko je šta kome rekao to se nikad ne bi završilo. Moje mišljenje jeste da ona nama želi najbolje, ali ne veruje u mene. Ne mislim da je loša osoba, ali jednostavno kao što se ona razočarala u mene, tako sam i ja u nju - rekao je Anđelo. 

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dijana

17.02.2018 16:04

Decko se ne snalazi sa ljudima. I sa zenama. Odrastao pod zvonom. Mazen i pazen. Ovde mu nije mesto.

miso

17.02.2018 16:35

Nije ovo naivno dete za rijaliti.

jovana

17.02.2018 16:57

Ovo dete kao da ima 12 godina. Vodite ga majci da ne poludi.