UNEREDILI SE: Nećete verovati šta je Sanja zatekla u kupatilu!

Autor:

Zadruga

22.01.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimalo prijatna scena zatekla je Sanju Stanković u kupatilu, kada se jutros pred zoru, tuširala. Naime, ova zadrugarka primetila je da je neko koristio njenu majicu koja je bila u ovom delu kuće, kako bi do kraja izvršio svoje fiziološke potrebe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

Zaje*avaš?! Daj da vidim molim te! Hvala Bogu ne dolazim u ovaj WC! Neko je stvarno obirsao gu*icu sa Sanjinom majicom, divno! Znam ja ko je to uradio! - govorio je Miki.

- Jel veruješ ti u ovo Matora? - pitao je Milan Jovanu koja je dodala:

- Bile su tri osobe Dragica, Miljana, Žiža... - nije nastavila Matora sa svojim izlaganjem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

Među zadrugarima čuli su se komentari kako je moguće da je to uradila najstarija ukućanka Žiža Stojanović. U toku sastanka koji je bio kasnije u toku noći, Sanja Stanković otvoreno je pred svima rekla šta misli o prizoru koju je zatekla.

- Ja sam iskreno zgrožena. Ja sam otišla da se istuširam, našla sam svoju majicu da je sa njom neko obrisao gov*avo du*e! Ja bih volela stvarno da platim da to ode na DNK, da vidimo ko je to uradio! Ajde da nije imao papir... ne mogu da verujem da tako neko i kući radi - šokirana je bila Sanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading