Kulićeva otkrila kakve joj je GADOSTI govorio Marinković

Autor: G. Doljančević - A. Ivanović

Zadruga

19.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena zadrugarka Miljana Kulić otkrila je sve uvrede koje joj je danima upućivao otac njenog deteta Ivan Marinković i naglasila da mu je zbog toga razbila glavu šoljom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Naime, Kulićeva se jadala Kristini Kockar i Gordani Džehverović i šokirala ih kad im je priznala da joj je Marinković rekao da čeka ženske članove njene porodice da bi i njima napravio bebu.

 Ivan mi je pretio: "Biću sa tvojom majkom, je*aću je kad-tad

- Imam dve mlađe sestre, Tijanu i Anu. Kaže mi Ivan, nek uđu tvoje sestre i njima da napravim dete. Je*aću ti majku, nek uđe i tvoja majka. Biću sa tvojom majkom kad-tad. Idi na kiretažu, jao bože, poslušaj me da se dogodi ono što ja želim - prisetila se Miljana i istakla:

- Ja uzmem šolju, onu malu od dobro jutro i pogodim ga pravo u čelo. Tad je počela krv da mu šiklja na sve strane. Ja ne volim da se tučem, ali nisam mogla više. Non-stop me je provocirao da bih ja pobacila ili izašla jer je on u meni video ogromnu konkurenciju. Onda pride, kao da ništa nije bilo, ljubi me, grli me, izvinjava se, plače. Dete nije video dve godine, kad je nedeljni ručak, on se seti da ima dete kad popije litar vinjaka - otvorila je dušu Miljana pred Kijom i Gordanom.

Foto: printscreen/happytv
Ivan Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading