Luna pokušala da se svađa sa Miljanom, a onda joj Kulićeva ZAPUŠILA USTA!

Autor:

Zadruga

18.01.2018

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su morali da reše probleme u Zadruzi, Veliki šef je zadao jedan zadatak ukućanima. Naime, trebalo je da se svako izjasni ko je njegova najomraženija osoba u rijalitiju i obrazloži svoj razlog za to.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Miljana Kulić izabrala Lunu Đogani, što je blogerku iznerviralo, pa su krenule da se svađaju.

- Ti si se nakačila na mene, kao što su se svi nakačili na mene koji su ušli ovde! - urlala je Luna na Miljanu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ja za tebe nisam ništa rekla, ja sam tebe samo izabrala za najneomiljeniju osobu, prostakušo! - odgovorila joj je Miljana.

U njihovu raspravu uključio se i Sloba Radanović, ali nije mogao da parira Miljani u svađi, te mu je ona žestoko odbrusila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragan

18.01.2018 22:25

Najvise volim kad ljude bez zanimanja i samo sa osnovnom skolom vi novinari nazovete kao Lunu "blogerka". Jel to zanimanje ili ubedjenje. U isto vreme je poznato da kod nas postoje mnoge uglavnom devojke koje su samozvani dizajneri i modni kreatori....

Ljubica

19.01.2018 08:24

Pitala bih odgovorne zašto na ovom portalu ujutru nema nekih svežih vesti, na primer vesti o gostovanju porodica zadrugara od sinoć. Nemoguće da nemate treću smenu koja će nešto novo izbaciti. Inače, pohvale za portal, sve ostalo je korektno.