Sloba pričao Luni detalje iz svog braka, KIJA URLALA NA NJEGA!

Autor:

Zadruga

17.01.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su sinoć igrali igru suđenja, pa je Veliki šef poslao pismo u kom je Kija Kockar tužila Slobu Radanovića zbog neistina koje je pričao o njoj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nena čita pismo Velikog šefa

- Dragi zadrugari, na adresu Velikog šefa stigla je Kristinina tužba. Ona je tužila Slobu zbog neistina koje širi o njoj...Zapanjila je činjenica da su se njih dvoje ljubili na blic.. Ni sloba ni Kristina nisu angažovali advokate. Sudija Miljana je dobila ovaj slučaj i ona će večeras nakon suđenja doneti odluku da li je tuženi kriv zbog tužbe - rekao je, između ostalog, Veliki šef.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Nakon što je čula sadržaj pisma Kija je besna napustila sastanak i otišla u spavaću sobu gde se rasplakala. Nena i Ana Korać su joj prišle i pokušale da je umire.

Za to vreme Luna je ustala da kaže svoje mišljenje što se tiće ovog suđenja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ljudi, ne pričajte kad ne znate šta se desilo, on je otišao tamo ona je njemu prišla i rekla sam mu da ne treba da beži i onda sam ja rekla da ja mislim da se ona ne folira i da stvarno plače. On se sinoć iznevirao i pričao meni neke svoje trenutke, kad je on plakao... Da je njemu bilo teško kad je bio s njom bio kako se on osećao u nekim situacijama i da u poslednjih par meseci nisu imali bliskosti, da su se poljubili na blic - rekla je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Sloba se svađaju

Burne reakcije nakon ove Lunine izjave izazvale su Kiju da se vrati iz sobe i napadne Slobu da su sve to laži i obmane.

- Kako te nije sramota?! Kako te nije sramota?! - vikala je Kija.

Ova žestoka rasprava je dugo trajala, a bivši supružnici su u afektu rekli mnogo toga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading