NE MOŽE NIŽE: Matora opet "vršlja" oko Sanje!

Autor: Republika

Zadruga

16.01.2018

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković je otvoreno pred svim zadrugarima nakon četiri meseca boravka u rijalitiju "Zadruga" rekla da Jovanu Tomić Matoru ne može da voli kao devojku, ali da oseća neku čudnu privlačnost prema njoj. Njih dve su zbog toga što plavuša ne može da definiše svoja osećanja prema njoj često ulazile u konflikte.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja i Matora u zanosu

Pošto su uvidele da jedna bez druge ne mogu da funkcionišu, odlučile su da njihov odnos bude čisto prijatelljski i da se o ovoj temi više ne polemiše. To je, naravno, opet dalo mrvicu nade Matoroj da pokuša da se ponovo uvuče pod kožu Sanji.  

- Učepiću ti se, zavolećeš me, dobra sam ja, samo malo nisam normalna - umiljavala se Matora. 

- Teška priča - odgovorila joj je kratko Sanja, a preneo pink.

Po svemu sudeći. Sanja pokušava na pristojan način da joj kaže da između njih dve ne može postojati ništa, iako to Matora ne želi da prihvati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

18.01.2018 09:46

Darko Tanasijević je toliko bio uporan da dočara Matori kako izgleda njeno ponašanje i čovek se razbio pokušavajući, i ništa. Ona samo fura svoj fazon! Još joj on kaže da teroriše Sanju i pravi budalu od sebe jer misli da može promeniti njena osećanja, a ona opet po svom. Postala je odvratna!