MILJANA KULIĆ: SMUVAĆU ĐEKSONA IAKO SAM TRUDNA!

Autor:

Zadruga

16.01.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić uzdrmala je javnost odlukom da u četvrtom mesecu trudnoće uđe u najgledaniji rijaliti na Balkanu. Iako je nedavno napustila rijaliti "Parovi", u kojem je ostala u drugom stanju sa Ivanom Marinkovićem, Kulićeva je za Rijaliti otkrila da je već spremna za novu ljubav.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Miljana Kulić

- Sviđa mi se Đekson, mnogo mi je privlačan. Temperamentan je, drčan, tako da ćemo se odmah povezati. Ja kad zacrtam da ću biti s nekim, to tako i bude, a njega nameravam da osvojim. Smuvaću ga iako sam trudna, šta to ima veze. Lepa sam, mlada, a i mogla bih da ga zamislim kao očuha svog deteta. Da ga čuva, mazi i pazi. Mislim da je jako senzibilan, samo to krije.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Miljana Kulić
  •  Kako posmatraš sada rijaliti-veze nakon što si upravo tokom jedne ostala u drugom stanju?

- S obzirom na to da sam ostala trudna u "Parovima", sada ne mogu da sudim, a ranije sam bila isključivo solo igrač i nisam podržavala rijaliti-veze. Uvek sam mislila da je to iz koristi i da u rijalitiju ne možeš da nađeš pravu osobu. Nisam ni sanjala da mogu da nađem pravu ljubav u rijalitiju, ali to mi se dogodilo sa Ivanom Marinkovićem. U njega sam se zaljubila, s njim sam imala seksualne odnose ispod pokrivača. Bilo mi je čudno što sam se zaljubila, ali to je zatvoren prostor i pojačane su emocije. Nešto me je privuklo kod njega, ali sam se i sažalila zbog njegove celokupne situacije, zbog njegovog odnosa sa Gocom i života generalno. Mnogo vremena smo provodili zajedno, družili smo se dva meseca, pa smo se posle toga smuvali i imali to što smo imali. Posle toga sam shvatila da on nije osoba za mene, da je loš čovek i taktičar i da je sve ovo uradio zarad rijalitija pošto je produkcija omogućila poligraf na kome mu je postavljeno pitanje da li je taktički bio sa mnom. Mnogo me je povređivao kada je saznao da sam trudna, kleo me je, izgovarao svašta, pravio mi je ljubomorne scene sa drugim devojkama jer je mislio da ću ja da ga ostavim.

Nisam se čula sa Gocom Tržan, ali daću sve od sebe da moje dete bude u dobrim odnosima sa Lenom

  •  Da li nešto očekuješ od Ivana Marinkovića, misliš li da će biti dobar otac?

- Od Ivana ne mogu ništa da očekujem jer on ni prvom detetu nije plaćao alimentaciju i želim detetu sve da obezbedim i sposobna sam za to, pa sam odlučila da se borim i uđem u rijaliti. Čula sam da će trajati do maja, pa mislim da ću da izdržim do tada. Rijaliti je zatvoren prostor, to nije realna slika. Ivan i ja smo bili i u dobrim i u lošim odnosima, ali opet kažem, nikad ne reci nikad.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Miljana Kulić i Ivan Marinković
  •  Postoji li šansa da se pomirite zbog deteta? Kako ti deluje reakcija Goce Tržan na tvoju trudnoću?

- Ako me bude pozvao i javio se da porazgovaramo o svemu, nije isključeno da možemo da se pomirimo, ali ja mislim da ne bih mogla da funkcionišem s njim i da mi nismo jedno za drugo. Nisam se čula sa Gocom Tržan, ali sam čitala nekoliko njenih intervjua u kojima kaže da je ne interesuje ni Ivan ni Ivanovo dete, tako bih i ja reagovala s obzirom na to da joj je taj čovek uputio mnogo teških reči u rijalitiju, tako da je razumem. Ali daću sve od sebe da moje dete sutra bude u dobrim odnosima sa Lenom, deca treba da se druže i da znaju da su u rodbinskoj vezi. Možda ja načinim prvi korak i pozovem Gocu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teodora Džehverović
  •  Kako ti se čini par Anđelo Ranković i Teodora Džehverović?

- Anđelo je sladak, pristojan dečko, iz dobre porodice. Znam ga iz prethodnog rijalitija. Devojku ne poznajem, ali mi deluje da je mnogo poletela zbog popularnosti koju je stekla u "Zadruzi". Kad je gledam, onako mi je arogantna i umišljena, ali ne bih da sudim pre nego što je upoznam. Daću svakom šansu.

RepublikaFoto: instagram.com/luma_djogani
Luna Đogani
  •  Kako ti se čini ljubavni trougao Luna, Sloba i Kija?

- Krivica je pre svega Slobina, a onda Lunina. Ja nikada ne bih mogla da budem sa oženjenim čovekom, da budem druga, da budem ljubavnica. To ne bih sebi dozvolila, treba da je bude sramota! Ta žena jadna nije ništa kriva.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Maca Diskrecija
  •  Macu Diskreciju si već upoznala u "Parovima". Da li ti se sviđa njeno ponašanje u "Zadruzi"?

- Maca je dobra devojka, ali nije joj trebalo to da druge devojke naziva ku*vama. Znaju svi čime se ona bavila. Nadam se da će se posvetiti karijeri da ne bi opet naplaćivala seksualne usluge.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora
  • Da li podržavaš svoju drugaricu Matoru u želji da ostvari vezu sa Sanjom Stanković?

- Ma kakvi, to je sramota! Kako je sebi to Matora dozvolila, meni ne ide u glavu. Gleda je porodica, gledaju je ljudi, a ova mala je samo iskorišćava. Sve ću ja njoj to objasniti čim uđem.

RepublikaFoto: facebook.com/MikiDjuricic
Miki Đuričić
  •  Mikija Đuričića takođe poznaješ odranije. Da li je sada psihički jači nego u ranijim učešćima u ovakvim formatima?

- Pa jeste, on je već izdržao više nego ikada. Ali Miki u svakom trenutku može da plane i preskoči ogradu. Ja ću ga savetovati da to ne čini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading