Maca priznala Bori: MOJA PRAVA MAJKA NIKADA NIJE DAVALA INTERVJUE!

Autor:

Zadruga

16.01.2018

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diksrecija i Miljana Kulić posvađale su se tokom jučerašnjeg dana kada je Kulićeva iznosila svoje mišljenje o svakom zadrugaru pojedinačno.

Foto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Naime, ona je zamerila Diksreciji jer ne posećuje svoju majku i uopšte se ne čuje sa njom. Maca se branila rečima kako je ovo laž, a nakon sastanka je nasamo porazgovarala sa Borom Santanom o ovoj temi.

- Otići ćemo kod tvoje majke. Nadam se da to nije istina. I da je istina, ja ti opraštam. Otići ćeš da svima zapušiš usta, da se vidi tvoja mati! Ako je to istina, ja ti opraštam. Ako budemo bili zajedno, idemo zajedno kod nje - govorio je Bora Maci.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bora i Maca razgovaraju o njenoj majci

- Ja sam ti rekla! Ja ovde ne pričam ništa! Nemoj ti da se brineš za mene! Samo ja istinu znam i niko više. Ti ne znaš moj život. Ja nikada ovde nisam pričala o svom životu. Nemoj ti da se brineš za mene. Ne znaš ništa o meni! Nisam nikada pričala o tome. To niko ne zna, čak ni novinari, neću da pričam o tome! Nema ti šta da snimaš! Moja prava majka se ne snima - iznela je nove detalje iz svog života Maca, koja je bila nervozna.

- Čekaj, ta žena nije tvoja prava majka što se snima? - u čudu je bio Bora.

- Nemoj ti ništa da brineš! Moja prava majka se ne snima i nikada nije davala intervjue i ne eksponira se! Pusti me te fore, ja ti lepo kažem - nastavila je Maca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading