(FOTO) KAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA! Anabela: Luna i ja smo rasturačice brakova

Autor:

Zadruga

12.01.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Anabeli Atijas preko glave osuđevanja njene ćerke, pa i nje, obratila se svim hejterima žestokom porukom na Instagramu!

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Anabela Atijas i Luna Đogani

Naime, Anabela je objavila jednu prepisku, a onda svojim komentarima objasnila da su napadi na Lunu i njihovu porodicu preterali sve granice.

- Vrhunac ljudske gluposti... Ono kad pomisliš da posle osporenog imena, prezimena, fizičkog izgleda, mentalnog stanja, telefona, više nema šta da se ospori, pojavi se ovo. Voli vas vaša Razija, glavna rasturačica zajedno sa svojom ćerkom rasturačicom (nismo mi krive što smo fatalne, pa nas svi hoće)... Dakle vaša Raza Bukva Đogaj Atijas... Izvinjavam se na ovom poslednjem, njemu još niste našli manu... Ljubi majka Raza svoje oko plavo operisano... Luna Đogaj najnepopularnija ćerka, rasturačica najnepopularnije rasturačice majke (koja se 69. puta udavala). Izbacite je napolje operisala je boju oka i prekršila pravilo "Zadruge". Sram vas bilo, produkcijo, što je ne diskvalifikujete zbog toga... Živeli vi meni - napisala je Anabela na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

12.01.2018 23:17

Ne znam šta je mislila da će postići sa ovim statusom. Ona podržava nasilje nad svojim detetom i nema dostojanstvo ka naprimer Ceca koja nikad nebi poslala svoje dete u rijaliti.