Marka DNK ćerkica više ne prepoznaje, hranitelje zove mamom i tatom!

Autor: Republika

Zadruga

28.12.2017

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko DNK Kocić konačno je posetio svoju dvogodišnju ćerku Kristinu, koju je njemu i njegovoj supruzi Divni pre mesec i po oduzela socijalna služba i smestila je u hraniteljsku porodicu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko DNK

Bivši takmičar „Zadruge“ u petak je nekoliko sati proveo s detetom u Ćupriji. Iako je verovao da će se njegova ćerka obradovati kad ga bude videla, desilo se sasvim suprotno - ona ga više ne prepoznaje, a hranitelje zove mamom i tatom, otkriva Divnina sestra Milica, prenose beogradski mediji.

Devojčica bežala od oca

- Marko je bio kod Kristine. Ona je počela da govori. Naučila je da kaže "mama", "tata" i još neke reči koje promrmlja. Tako naziva ljude koji je čuvaju. Bežala je od oca, verovatno ga nije prepoznala. Pitanje je da li bi i moju sestru Divnu poznala kad bi je ugledala posle toliko vremena. Ko zna kad će ona izaći iz rijalitija, sigurna sam da će biti do kraja. Ja nisam sad išla u Ćupriju zbog škole, ali jedva čekam da vidim Kristinu. Mnogo nam nedostaje. Mama i tata stalno plaču za njom i ne mogu da oproste Divni što ju je ostavila zbog rijalitija - otkriva za Divnina mlađa sestra Milica Milanović.

S druge strane, Marko i dalje tvrdi da je otac za primer i da je Kristina plakala ne zato što ga nije prepoznala već zato što nije htela da se odvoji od njega.

Odneo darove

- To što priča Divnina sestra nije tačno. Bio sam u poseti detetu. Nakupovao sam joj stvarčice, lutkice, slatkiše. Oduševila se. Igrali smo se, pitala me je za Divnu. Mala je plakala kad sam odlazio i govorila mi: "Nemoj da ideš" - kaže Kocić i dodaje da će se svim silama boriti da povrati ćerku kada njegova supruga izađe iz rijalitija.

- Čim se Divna vrati, idemo po dete. Ja ne mogu to sam. Neće da mi ga daju. Ne može jedan staratelj da se brine o detetu. Velika je to odgovornost. Izvinjavam se, ali moram da prekinem vezu jer radim - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading