SLOBINA MAMA ZAVRŠILA U HITNOJ POSLE KIJINOG ULASKA U ZADRUGU: Mislila sam da ću umreti u bolnici!

Autor: A. I. - I. T.

Zadruga

19.11.2017

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Slobe Radanovića Draginja Radanović za Srpski telegraf je potvrdila da je završila u bolnici nakon što je Kristina Kockar ušla u "Zadrugu", te otkrila da je jedva podnela sve što je čula da je Kija rekla njenom sinu.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Brani sina: Draginja Radanović

- Preselo mi je sve, dosta je više bilo! Hoće mene na duši da nose, svi redom. Sve mi znamo šta Kija radi, sve je to namešteno. Treba dete da mi pukne tamo, bre! Iz bolnice sam sad došla, treba li da umrem, neko na duši da me nosi, pa da se moje dete posle oseća krivim? Treba neko živce da mu trenira, ja ću helikopter da nađem da ga spasem! Kristina me je sinoć toliko oblatila i ispljuvala, a ja o njoj nikad loše nisam rekla! Sve je na svoju korist okrenula, dosta mi je, bre, više - poručila je Draginja kroz suze, a potom je telefon uzela njena komšinica, te potvrdila priču:

- Da vam kažem, to što rade sa Slobom je bruka i sramota, nabila mu je osećaj krivice! Kristina je kopile, nju je majka rodila sa oženjenim čovekom! Zato i ne spominje oca, nikad nije ni živela sa njim! Ovu bolesnu ženu nervira, ja sam išla sa njom u bolnicu kad joj pozli! Otac mu je kičmu operisao! Znam to dete kad je raslo, sram je bilo šta rade, treba Draginja da svisne! Sloba je radio za Kristinu, plaćao joj stan, celo leto proveo radno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marina

20.11.2017 14:36

Majke ti Draginja, svisnuces i nosice te Kija na dusi? Ne, draga, nek te na dusi nosi sin koji je sve ovo javno napravio. On je povukao okidac da se sve ovako odigra. Sad cuti i ljubi svoga sina. Zar si ocekivala da ga Kija potapse po ramenu i kaze bravo, svaka cast? I neka je kopile, kopile zna da se ponasa bolje od Lune Djogaj i tvog sincica koji su rodjeni u brakovima. Ljube ih majke.....

Odgovori 11 5
Sladjana

20.11.2017 21:26

Sloba je divan decko,Kija je raspustena banda koja je skupljala samo SEIKE oko sebe sa debelim novcanikom...kako se zapravo ta Zena preziva? Majko ne sekiraj se,tvoj sin je covek i samo brani svoj pakleni zivot....