Nakon Lunine izdaje, Anđelo otkrio da zna njenu mračnu tajnu!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.11.2017

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Drvetu mudrosti otkrili najveću tajnu u "Zadruzi", a to je da su Teodora i Anđelo imali seksualne odnose, Luna se čula sa svojom mamom Anabelom. Pevačica je u toku večeri saznala da ju je drugarica razotkrila zbog čega se zajedno sa svojim dečkom manekenom opasno posvađala sa nekadašnjim prijateljima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

- Ja sam ta koja je prva znala šta se dešava između Slobe i Lune. Prva koja je znala da su imali seksualni odnos. Nikada u životu, da sam trebala da čujem majku ne bih otkrila neku tajnu, a znam ih. Anđelo je osoba koja dva meseca nije čuo majku - rekla je Teodora.

Jelena Golubović dobacivala je kako će blogerka u budućnosti izdati i Slobu zbog poziva. Luna tome nije davala preveliku pažnju, ali je za svoje stare drugare rekla da su foliranti. Anđelo je prabacio Slobi kako su se nekada nazivali braćom i pričao da o njegovoj devojci zna razne stvari.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

- Ja imam i te kako jednu tajnu koja se tiče Lune i njenog privatnog života, koja se desila pre tri ili četiri godine. To mogu javno da kažem, ali neću reći, jer će biti totalni haos napolju - izjavio je Anđelo.

U celu zbrku umešala se i pevačica Zorana Stefanov koja je rekla da je videla Anđela kako traži kondom, nakon čega je čula dahtanje ovog para. Kako je izgledala cela svađa možete pogledati u video-prilogu ispod ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading