(VIDEO) Ori se plač u "Zadruzi": Anđela Veštica jecala zato što je prevarila dečka!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.11.2017

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Veštica otkrila je da su ona i Filip Đukić bili pre sedam godina u emotivnoj vezi. Ovo dvoje zadrugara prisetili su se starih dana pre neku noć kada su se ljubili pred kamerama, iako Anđela Veštica ističe kako je van najpopularnijeg rijaliti programa na Balkanu čeka dečko.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

Samo 30 minuta nakon toga Anđela Veštica jecala je u suzama, zbog čega je prekinula prvi razgovor Slobe Radanovića i njegove supruge Kristine Kockar, posle prevare koju je pevač načinio sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđela Veštica!

Stvarno smo se poljubili. Ja Filipa znam deset godina i bili smo ranije zajedno. Ništa mi ne znači u životu. Ja sam se zaljubila napolju i mnogo mi je stalo. Mnogo! Meni je krivo, vratila sam se zaljubljena. J*bo me Filip, j*bem ti Filipe mater! - plakala je Anđela. 

Anđelu su tešili Kija i Sloba. Dok je bila u suzama Veštica je rekla kako je njihova situacija dosta teža i da im nikada ne bi bila u koži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading