Kija uhvaćena u laži!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.11.2017

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je odlazio u karantin pred sam ulazak u "Zadrugu" pevač Sloba Radanović je svoj mobilni telefon i pristup svim profilima na društvenim mrežama prepustio ženi Kristini Kockar, sa kojom je tada bio u srećnom braku. Kada se desila afera sa Lunom Đogani, većina profila je nestala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Tada se u javnosti pričalo kako mu je Kija namerno ugasila naloge na internetu da bi mu uništila zavidan broj lajkova i pratilaca, a nakon što je ona sinoć ušla u najgledaniji rijaliti program u regionu rešila je da mu iskreno kaže kako stoje stvari i po tom pitanju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Ja sam tebi pogasila sve profile, jer su te tagovali na stvarima koje žena ne treba da gleda. Tvoj Instagram je hakovan. I znaš šta se još desilo? Kunem ti se! Izgubila sam tvoj telefon! Zaboravila sam ga u taksiju! Ako ovo neko sluša, neka vrati - rekla je Kristina, a Sloba je ostao bez teksta.

Ona je svom Bobi otkrila i kako su se svi šokirali što je on svoj mobilni telefon dao u ruke ženi, umesto mami! Sloba je rekao kako ga profili na društvenim mrežama ne zanimaju, ali ostaje misterija šta li se sve nalazi u telefonu pevača koji je izgubila njegova supruga i da li će se to pojaviti u javnosti.

Zanimljivo je i da, kada se sada ukuca ime Slobe Radanovića na društvenoj mreži Instagram, kao jedini zvanični profil pevača iskače novi nalog sa drastično manje pratilaca i obaveštenjem da je stari profil uklonjen, a ne hakovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading