Luna tvrdi da je "vrh vrhova" što je preotela oženjenog muškarca!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.11.2017

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova zadrugarka svojim ulaskom juče u "Zadrugu" najgledaniji rijaliti program u regionu, odmah je pomrsila konce svom suprugu Slobi Radanoviću i njegovoj devojci Luni Đogani sa kojom je započeo ljubavnu vezu pred kamerama, a po rečima Teodore Džehverović bilo je i seksualnih odnosa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Kada je ugledala Kiju na vratima Luna je rekla da je to "dno dna". Novinar Darko Tanasijević, pitao je Lunu koji bi pridev pripisala postupku koji je napravila, a ona je jasno odgovorila.

- To je vrh vrhova! Ispala sam najgora i neka sam! Znam ko sam! - kratka je bila Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Sloba je rekao kako će se snaći bez četkice za zube koju mu je uzela supruga, a onda je Miki Đuričić skočio i počeo da brani blogerku i pevača pod izgovorom da se desila ljubav, nakon čega je napustio dnevnu sobu. Luna je u nastavku dobila još jedno pitanje, da li će joj biti neprijatno što će spavati u istoj sobi sa Slobinom suprugom, a šta je rekla možete pogledati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading