(VIDEO) Luna ne veruje Slobi da se neće vratiti ženi!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.11.2017

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je nekoliko sati razgovarao sam sa svojom suprugom Kristinom Kockar koja je od prošle noći nova zadrugarka, pevač Sloba Radanović vodio je i dug razgovor sa svojom devojkom Lunom Đogani koja i nije bila baš puno raspoložena. U jednom trenutku blogerki je bilo malo potrebno da pusti suzu, ali se to na kraju nije dogodilo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

Luna je govorila kako joj je cela situacija teško pala, da se blamira i savetovala Slobu da bude spreman na sve pa čak i da njegova supruga nađe momka u "Zadruzi". On je istakao kako bi mu bilo lakše da se razveo mnogo ranije i da je u celoj priči najveća žrtva.

- Ne izgledaš mi uverljivo. Ne izgledaš mi kao da si siguran u to što pričaš. Ja tačno znam šta će ona da radi. Sa tobom će da se liže, biće super. Vas ima da dižu, a onda će ovi debili da se ližu sa njom i zatim će ona da ima nešto sa nekim ovde. To će biti prebolesno. Ja ću da prsnem i da odem kući - izjavila je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

Sloba se pravdao kako želi samo blogerku kraj sebe, da sa Kristinom nema ozbiljne namere više i da je imao osećaj, dok je pričao sa svojom suprugom, kao da razgovara sa sestrom koju nije video godinama. Pevač je rekao i da je Kija njega uhvatila za ruku, nakon čega je on negativno reagovao, a kao grom iz vedra neba Luna je izjavila nešto što je Slobu uznemirilo.

- Samo budi iskren prema meni, sto posto! Jedna tvoja laž, samo jedna tvoja laž i to će biti kraj! Samo jedna, ali buklavno samo jedna. Ako saznam nešto, ljudi će upoznati neku Lunu koju nisu znali i želeli. Ja sam spremna na sve! - ljutito je rekla blogerka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kristina Kockar

Radanović ju je upitao šta joj ovo znači, rekao da nema potrebe za tim i da će Luna saznati sve što treba da zna.

- Ne pretim, samo ti kažem šta je u mojoj glavi. Ja tebi verujem. Barem sam iskrena. Nije me zanimalo šta ti i ona pričate. U šoku sam, nije mi prijatno, a i ti si sav izgubljen - nastavila je Đoganijeva.

Njih dvoje su se u jednom trenutku sočno ljubili, a kako je izgledao ceo razgovor i šta je Luna još rekla svom izabraniku Slobi, kome žena Kristina tepa dok blogerku naziva "đevojkom", možete pogledati u video-klipu koji je u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading