Kulićeva apeluje na državne institucije da joj pomognu: Molim socijalnu službu da Miljani oduzme sina!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić i ćerka Miljana posvađale su se i izvređale kao nikada do sada. Pljuštale su skandalozne optužbe, a Marija je u trenutku besa čak apelovala i na državne institucije.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Marija Kulić

Naime, ćerka je optužila majku da želi da joj uništi idilu koju ima i da joj nabaci socijalnu službu na vrat ne bi li joj oduzeli sina Željka zbog toga što je ljubomorna i, prema njenim rečima, ona je umislila da je njen unuk zapravo njeno dete.

Nakon ponovnog pomirenja starlete i Lazara Čolića Zole, Miljanina majka je pukla i kroz suze rekla šta misli o svojoj ćerki kao majci.

Marija: Kao da mi je neko sipao kofu govana! Ova sezona mi je najteža. Mislila sam da je sada zaista kraj. Nisam je razumela, ali sam prešla i preko poslednjeg puta kada su se pomirili. Više nemam reči i ne znam šta da kažem. Ona mi ceo dan puni glavu o tome da je ne voli, da samo troši njen novac, da ne može da ga gleda ovde. Pljune, pa liže...

Miljana: Majka mi priča o odricanju, otac preti da će da se ubije zbog mene. Ja mislim da hoće da me zaplaše. Priča mi da će da zove policiju. Policija me zatekne van kuće, dobijem 48 sati zabranu prilaska, samo zato što sam htela da odem kod Zole da ga vidim. Mogla sam da završim u zatvoru zbog nje. Tada umalo nisam ostala bez sina.

Marija: Neka ide kod njega ako hoće, što se luksuzira i uzima pare od deteta.

Miljana: Moja majka je ljubomorna na moje dete i mene i misli da mu je ona majka.

RepublikaFoto: e-stock/Miloš Rafailović
Miljana Kulić

Marija: Meni je zadovoljstvo kada je dete sa mnom, ali ne može ona da spava po ceo dan a celu noć da pije i onda kada treba da ga šeta kaže da ne može. Zola dete uči da se plazi i da priča ružne reči.

Miljana: Pričaš da se drogiram, ja sam samo tri puta probala ovog leta, šta ti pričaš, da li hoćeš da mi oduzmu dete? Tri puta sam probala... Jao, bože.

Marija: Ljudi, šta da radim? Pričaju mi da je jedna ruka 500 evra, šta da radim? Molim socijalnu službu da joj oduzmu sina. Narkomanka ne brine o Željku. Kao plaši se da ostane sama s njim. Pa onda se plaši da ga hrani da se slučajno ne zadavi. Ma folirantkinja jedna. Zapostavlja dete zbog Zole i kocke.

Miljana: Rođena majka hoće da mi napakosti. Je l' vi vidite šta ona radi, hoće da mi oduzmu sina. Priznala sam da sam uradila to tri puta ovog leta, ona ustane i kaže da mogu da mi oduzmu dete. Tri puta ovolicno probala, šta treba da uradim? Rekla sam i da se kajem i da neću više u kazino. Ona priča da sam narkomanka. Dovodiš me u situaciju da se ponašam kao Žizela. Tri puta sam probala ovog leta i više neću nikada.

Maja ulazi u "Zadrugu 4" kod Janjuša!

Maja Marinković sitno broji do ulaska u "Zadrugu 4", gde će se pridružiti ljubavniku Marku Janjuševiću Janjušu. Ova atraktivna starleta kaže da je spremna za povratak u rijaliti i da će ovog puta govoriti samo istinu. Tvrdi da je zbog ljubavnika Janjuša morala da laže, pa će ovaj put da ispravi greške.

- Lagala sam zbog Janjuša i gorko se kajem. Skrivala sam našu vezu i evo šta mi je uradio. Ovoga puta ću sve drugačije uraditi - rekla je Maja.

Sandra Rešić: Mrzela sam oca jer je prevario mamu!

Sandra Rešić komentarisala je prevaru Tome Panića prema Nadeždi Biljić, pa je prvi put javno priznala da je njen otac Nino prevario njenu majku.

- Ja ću zauvek imati odbojnosti prema tim stvarima jer sam živela sama sa samohranom majkom, moj otac ju je prevario. Tada sam ga mrzela jer je majka patila. Za Tomu sam znala da se igra sa Milicom i Draganom, a onda je primetio da su se rodile emocije i onda se povukao. Ovo sa Paulom vidim da se zaljubio, ona je plakala kao kiša - rekla je Rešićeva.

Mišel: Šaban je dao pesmu Laziću umesto meni!

Mišel Gvozdenović progovorio je o tome šta mu je bio legendarni Šaban Šaulić i kako mu je davao savete koji su ga nervirali, te da je jednu opasno dobru pesmu poklonio Darku Laziću, a ne njemu, koji ju je želeo:

- Najpreciznije, majka od Šabana i majka od Hasana i njegova su tri sestre, pa on meni dođe deda. On je tri kuće od mene, pamtim ga kao vedrog i nasmejanog čoveka koji ja ostavio veliki trag u muzici. Jeste me savetovao, ali me je i kritikovao na neki način koji mi se nije dopadao, družili smo se tako familijarno, i meni i Šabanu je prijalo, kao i njegovim prijateljima koji su bili tu. Zamerao mi je jer ga nisam više pitao za savet, jer sam mislio da mu se svi šlihtaju, a ja nisam hteo. Jednu pesmu je hteo da mi pokloni, pa je onda otpevao Darko Lazić, nije mi bilo suđeno da je snimam, ali je pesma odlična i trebala je moja da bude. On je imao pesmu koja se meni svidela, a ona je bila namenjena Zorici Brunclik, ali nisam čuo da ju je snimila. Nisam tražio da je dobijem, hteo sam da je platim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading