ZBOG LUNE I MARKA HOĆE DA ME UBIJU! Jelena Pešić proživljava pakao: OZBILJNO MI PRETE, U STRAHU SAM

Autor: Milica Veljković

Zadruga

11.08.2020

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Pešić susrela se sa užasnim neprijatnostima pošto je napustila "Zadrugu 3", a sve zbog ljubavnog trougla sa Lunom Đogani i njenim dečkom Markom Miljkovićem, koji se odigravao pred kamerama u Šimanovcima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

Naime, iako među njima nikada ništa nije bilo, fanovi ove rijaliti-sage dali su sebi za pravo da prete Pešićevoj i upućuju joj gnusne uvrede na račun mlađeg brata Pece, koji boluje od Daunovog sindroma.

Kako je on jako bitan deo njenog života i osoba koju najviše na svetu voli, hejteri su tačno pronašli mesto koje će je najviše zaboleti, a za Rijaliti Jelena otkriva koliko je emotivno sve ovo doživela, ali i šta joj je najviše zasmetalo u celoj situaciji.

 
- Ja Marku i Luni želim svu sreću ovog sveta. Ne želim više da ih komentarišem. Dosta sam ih komentarisala iako ništa nisam radila, iako ništa nisam imala, nikada nisam bila sa Markom, previše je tu bilo pretnji od njihovih fanova. Najstrašnije pretnje i uvrede sam imala - započela je svoju ispovest jedna od najatraktivnijih učesnica prošle sezone.

 

Pretnje dobijao i Đedović!

Jelena je priznala da nije jedina koja je šikanirana na društvenim mrežama od fanova koji neumorno brane ljubav Lune i Marka. Marko Đedović je otvoreno iskazivao nesimpatisanje prema Đoganijevoj, pa je i njega Pešićeva pomenula kao svojevrsnu žrtvu internet-linča.
- Oni (hejteri) to ne rade samo meni. Vidim da je i Ša (Nenad Aleksić) imao pretnje, imao je i Marko Đedović i svi koji ih ikada u životu pomenu. To stvarno nije u redu - izjavila je Jelena.

RepublikaFoto: e-stock
Luna Đogani

Ona je istakla da je očekivala makar neku zaštitu od svojih bivših cimera, budući da su se rastali u krajnje korektnim, maltene prijateljskim odnosima u finalu kada su u studiju oprostili jedni drugima šta su imali, rešeni da svako nastavi svojim putem. Jelena je razočarana što se nijedno od njih dvoje nije oglasilo da zaustavi te ljude da joj diraju ono najsvetije, a to je svakako porodica i bolesni mlađi brat.

Dobićeš metak u čelo čim izađeš, glasile su pretnje, kaže nam Pešićka

- Uvrede su bile užasne, poput toga: "Ciganšturo, zašto ne priznaš da ti je Peca sin, a ne brat", "Zašto kriješ"? "Dobićeš metak u čelo čim izađeš". Te neke stvari su bile stvarno katastrofa. Uplašila sam se. I iskreno, razočarana sam, Luna i Marko su verovatno upućeni u sve to. Razočarana sam što se nijednog trenutka nisu oglasili, niti obratili fanovima da to ne rade. Kada sam izlazila, Luna je rekla da apsolutno nema ništa protiv mene, da sam joj, na neki način, draga. Moji fanovi nikada nekome neće pretiti, psovati, vređati - rekla je Jelena, pa dodala:

 

Sve je stalo kada se Peca razboleo!

Jelena je retko otvarala dušu pred kamerama, ali je u jednom razgovoru sa Ivanom Šopić otkrila porodične detalje i pakao koji su prošli sakupljajući novac za lečenje Daunovog sindroma, koji je dijagnostifikovan njenom mlađem bratu, za koga je strašno vezana.
- Moji su imali mnogo para, deda je radio u Parizu, tatin otac, imao je svoju liniju venčanica. Znaš koliko je para imao. Onda kada se Peca razboleo, sve se poremetilo. Baba je došla kući zbog nas, sve neke pare su odlazile na lečenje, tata nije mogao da nastavi posao. Sve se promenilo, morali su ovde da budu. Od tolikih para imamo dosta zemlje, dva placa, ali ništa nisu pametno uradili s tim parama jer su upali u problem sa Pecom. Tu je sve stalo! Sad je došlo do toga da moj tata vozi kamion, ja sam radila, mama ne radi - ispričala je Jelena u "Zadruzi".

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Marko Miljković

- Ja živim svoj život, oni neka žive svoj, nemam ništa protiv njih, niti oni imaju protiv mene. Jeste se to sada malo zataškalo, nema više tih pretnji, ali su svi ti ljudi blokirani, inače možda bi i nastavili. Mogu samo da im poručim da nema potrebe i da je više nikakav konflikt nemam ni sa Lunom, ni sa Markom, rastali smo se kao normalni ljudi, pozdravili se, tu nema neke zle krvi. Luna i ja smo u studiju najnormalnije pričale, pa i da se sretnemo posle deset godina, mogu da popijem kafu sa njima, nemam ništa protiv, samo ne na moju inicijativu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading