Baka Ane Korać u sve gorem stanju zbog unuke: Sve je pošlo naopako!

Autor: Blic Scena

Zadruga

26.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u vezi s Anom Korać i optužbi da se bavi prostitucijom ne jenjavaju.

RepublikaFoto: e-stock
Ana Korać

Naprotiv,  tvrdnje Filipa Mijatova koje svakodnevno ovaj biznismen iz Londona plasira u javnost dižu prašinu oko Ane, ali što je najgore, potresaju njenu porodicu.

Anina baka Milja Korać ispričala jeda se razbolela zbog unuke i da ima probleme sa srcem.

- Nisam u bolnici, ali sam strašno loše. Srce me steže zbog svega što se dešava. Ne mogu da ne gledam rijaliti, a kad gledam, hoće srce da mi stane. Bolesna sam i nigde ne mogu. Ana je uvek važila u porodici za dobro dete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore svaki dan o tuđem unučetu, a ne o mojoj i Perinoj Ani - kaže Milja.

Stanovnici Ivanjice, grada u kojem je odrasla Koraćeva, u suštini nisu iznenađeni onim što govori Mijatov, ali Anini najmiliji su zatečeni svime što čuju i reakcijama okoline. Po drastičnim promenama koje je Ana napravila od preseljenja u Beograd, Ivanjičani su i ranije bili skloni da sumnjaju kako se ona bavi sumnjivim poslovima.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Filip i Ana

Baka Milja uporedo sa sekiracijom zbog unuke, bar dva puta nedeljno odlazi na grob sina Milića, i to je dodatno uzrujava. Baka sa dedom često razmeni mišljenje o onom što čuje u rijalitiju ili sazna iz novina, ali ističe da pravu istinu zna samo Ana. Sumnja i da je Anina majka upućena u ono što priča Mijatov.

- Anini majka i otac su živeli odvojeno od nas i samim tim su oni znali šta se dešava kod njihove dece. Mi smo im baba i deda. Majka je uvek bila najbliža sa Anom, odlazila je i u Beograd kod nje, a i brat je povremeno išao. Roditelji bi trebalo da znaju šta im deca rade, a ne dede i babe. Retko snajku i sad viđamo, verovatno i ona pati. Bila je u Beogradu oko Ane sad. Htela je i da je vidi i čuje. Gostovala je u emisiji, ali se vratila u Ivanjicu odmah jer su Anin stan otkazali kad je otišla u rijaliti - priča Milja, koja se nada da će pravu istinu saznati od unuke kada izađe iz „Zadruge”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ujka Vanja

26.05.2019 07:23

Draga bako, bas tako kako kazes, roditelji bi trebali da znaju sta im deca rade. Ako je majka dolazila redovno onda je znala sta joj cerka radi.!!!???Da li je moguce da se neko pravi budala, kada zna da cerka nema ni skolu, niti radi, a na njoj skupa garderoba , kola..... nego joj je odgovarao taj lazni sjaj... da se u provinciji pravi vazna sto joj je cerka uspela u zivotu. Nazalost druga strana price je dno dna.