Šok: Nakon što su je se odrekli, Ana Korać se obratila porodici, evo šta im je poručila!

Autor:

Zadruga

20.05.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać govorila je sinoć o rezultatima igre koju je Veliki šef organizovao u "Zadruzi", i tom prilikom obratila se i članovima svoje porodice.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Korać...

- Moram da kažem mami da je danas Hugu prvi rođendan, i da mu poljubi šapice i njušku! Volela bih da odmah izađem iz "Zadruge" da bih bila s njim - rekla je Ana i pozdravila sve članove svoje porodice.

Budući da je još u rijalitiju, ona ne zna za napise u medijima, u kojima su se pojavile informacije da se, kako tvrde Anini anonimni sugrađani iz Ivanjice, njeni najbliži nje odriču razočarani zbog njenog ponašanja u rijalitiju i priča o prostituciji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljiljana Korać, Anina majka...

Ona je, komentarišući pobedu ženske ekipe u igri u "Zadruzi" još jednom rekla da bi volela da joj nagrada bude da izađe iz rijalitija sa dečkom Davidom Dragojevićem na ručak, ali da zna da to nije moguće, i da će se zadovoljiti time da sa ostalim devojkama izađe u bioskop.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Duško

20.05.2019 10:05

Sve je nameštaljka protiv Ane i Davida. Tri loša ubiše Miloša.

Odgovori 21 5
Zoran

20.05.2019 12:23

Ma da,kako da ne,ovi su ti dobri?

Petra

21.05.2019 08:31

Ko ovu podržava nije sastavljen.