Biljana Dragojević poludela: Evo šta kaže povodom vesti da će Koraćeva biti saslušana zbog uhapšenog makroa Mihajla!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

10.04.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Mihajlo Maksimović ponovo uhapšen kao glavni makro na domaćim prostorima, a u njegovom lap-topu pronađene fotografije svih devojaka koje se bave najstarijim zanatom, glavna tema su rijaliti učesnice koje se navodno bave prostitucijom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Doborojević...

Stanija Dobrojević pominjala je Mihajla pojedinim devojkama, nakon što je javno rekla kako "provereno zna da se Sanja i Ana bave prostitucijom". Stanija je Sanji Stanković poručila da ju je upravo on pozdravio, a u sukobu sa Anom Korać tvrdila je da joj muškarci plaćaju za seks, te da neće više ona da bude "paravan takvima".

Ovim povodom oglasila se Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića koji je u vezi sa Anom Korać, koja je istakla da je čula za te priče o Ani, i ranije je pokušavala da upozori sina o "poslu" Koraćeve.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević...

- Od početka Davidove veze ispratila sam i propratila sve i htela da ga upozorim. Znam da ona i te kako igra igru... - počela je Davidova majka.

Biljana smatra da David ne treba da bude sa Anom jer njemu treba "normalna" devojka.

- Što se tiče njihove veze i Ane, nisam promenila mišljenje. On sebi bira. Ako je njemu to okej, neka bude sa njom. Mada, od toga nema ništa, jer je mnogo glupo da se veže za devojku koja radi to što radi... Realno, svako ko je normalan gledaće tako, pa i ja - kaže Biljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

- Njemu treba devojka koja je normalna. Ne mislim ja da je ona nenormalna, nego ovako sve što se piše, a to sam čitala i čula ranije, nisam ga bezveze upozoravala i neprihvatala. Ne znam koja bi majka prihvatila tako nešto... - zaključila je Biljana.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Đurđe

10.04.2019 15:57

Biljana Dragojević poludela? Ne, ona je luda i bila.

Odgovori 23 5
Petra

11.04.2019 08:21

Biljana je najveći folirant, zeznula je Dafinu i Jezdu, ona je mozak cele ove operacije. Mungos, Biljana i David rade sve u dogovoru, ali su mnogo loši glumci, mnogo loši ljudi, mnogo loša porodica.

Odgovori 19 2
Krsta

11.04.2019 10:05

Ubacite Biljanu. Da ne laje na televizor po ceo dan.

Odgovori 16 2