(VIDEO) Ana brutalno ponizila Davida i njegovu majku Biljanu!

Autor:

Zadruga

24.03.2019

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević završio je svoje gazdovanje za ovu nedelju, a na njegovo mesto večeras dolazi Sanja Stanković, koju je sinoć nakon izbacivanja izabrao Vladimir Todorović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David morali da napuste hotel...

Kao ovonedeljni vođa, Sanja će se večeras useliti u hotel, pa su David i Ana morali da srede hotel i prenesu svoje stvari u spavaću sobu. 

Tom prilikom, Dragojević je uspeo da zbuni Koraćevu, i to izrazom koji je njoj nepoznat, a koji je iskoristio za presvlake na krevetu, pa je Ana imala komentar koji su fanovi Zadruge shvatili ponižavajuće, kako za Davida, tako i za njegovu majku Biljanu koja ga je odgojila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Biljani neće biti svejedno kad bude čula šta je Ana izjavila...

- Je l' možeš da poneseš one popernjake? Presvlake mislim - rekao je David.

- Ljubavi, gde si odrastao ti? Kakav ti je to rečnik koji ja ne razumem? Ja ću naše dete učiti, nećeš ti. Pošto ti imaš neke reči koje ni Bog, ni sveti Petar ne bi razumeli - rekla mu je Ana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
VeronikaSTar

25.03.2019 06:35

Ova Ana ima glavu kao bundeva! Ha, ha, ha.. i ona ce giros majstoru i striperu gastarbajteru da rodi dete... ha, ha, ha, ha, ha.... ona se igra o on se primio... jadnik...... popernjak... ha ha ha... jao zemljo otvori se!

SvetlanaP

25.03.2019 11:07

@VeronikaSTar - Bundeglava.... ha, ha, ha, ha...