(VIDEO) Tužne vesti stigle u "Zadrugu": Marko Miljković i David u neverici!

Autor:

Zadruga

19.03.2019

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef se ovog puta pismom obratio zadrugarima na Rajskom ostrvu zbog nefer igre Davida Dragojevića i Marka Miljkovića, koji su zaklanjali svetlost i koristili upaljač kako bi prepoznali bombone koje su skupljali po bojama u plastičnim posudama.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marko Miljković...

Iako su stanovnici Bele kuće pobedili, oni ipak neće ići na žurku jer su varali.

Odbačeni, trebalo je da znate da u svim igrama koje organizujemo treba da budete fer. Marko je danas varao jer je koristio upaljač, osim njega i David je zaklanjao svetlost. Zbog toga, vi idete na žurku večeras - glasilo je pismo Velikog šefa.

Odbačeni su potom počeli da skaču po stolu i da se raduju, a slično pismo je stiglo i u sanduče Bele kuće putem kojeg su ostali saznali da neće ići na žurku jer nisu poštovali pravila igre već pokušali da prevare tim odbačenih i produkciju. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević...

Odbačeni, trebalo je da znate da u svim igrama koje organizujemo treba da budete fer. Marko je danas varao jer je koristio upaljač, osim njega i David je zaklanjao svetlost. Zbog toga, oni će umesto vas ići na žurku - glasilo je pismo koje je razočarano pročitao David Dragojević. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

19.03.2019 20:03

Samo poštenje se isplati.