(VIDEO) David isparanoisao da mu Aleksandra kontroliše telefon pa je žestoko izvređao!

Autor:

Zadruga

21.02.2019

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2" čitao pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas. Jedno od pitanja se odnosilo na Davida Dragojevića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana...

Pre par dana si rekao da ti sestra izbriše nekoliko fotografija sa Instagrama, da li si svestan da ona možda ne vodi tvoj profil, već Aleksandra" - glasilo je pitanje za njega.

- To bi meni bilo bolesno. Ja sam rekao šifru sestri. Suludo je ako Aleksandra vodi. Neka sestra uzme telefon i promeni sve - rekao je David, a Ana je dodala:

- Ona mu vršlja telefon, u kući mu je. Ona je bolesna. Bolje da se posavetuje sa psihijatrom - rekla je ona, a David se sa njom složio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ujka Vanja

21.02.2019 20:01

Gde ces goru paranoju nego sto je ovaj jadnik u roku od dva dana zamenio devojku i nastavio tamo gde je stao, da se cmace po ceo dan. Kakav mucenik. Taj nema emociju ni u tragovima, ni za koga. Kome je ovaj sladak, svaka mu cast.

Odgovori 8 21