Miki i Suzana urlali jedno na drugo, pa je on izbacio iz izolacije!

Autor:

Zadruga

21.02.2019

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u rijalitiju "Zadruga 2" voditelj Milan Milošević postavljao pitanja zadrugarima, ali odmah nakon završetka emsije došlo je do ozbiljne rasprave između Mikija Đuričića i Suzane Perović, a sve zbog pitanja gledalaca koja su poljuljala njihove odnose.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Suzana i Miki...

Mikija je iznerviaralo to što Suzana ne govoi istinu za stolom. Međutim, ono što ga je posebno iznerviralo je pitanje koje je voditelj Milan Milošević postavio njoj. Naime, on je nju upitao zašto je Krunićku nazvala Zerininom krpom, dok je Miki tvrdio da je pitanje glasilo: - Zašto si Ljubi rekla da je Krunićka Zerinina krpa?

- Kako je glasilo pitanje?! - pitao je Miki.

- Zašto si Ljubi rekla da je Zerina Jelenina krpa?! - pretpostavljao je Marko.

Postavio mi je pitanje: Zašto sam jelenu nazvala krpom! Zašto ona Ljuba nije ustala?! - pitala se Suzana.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Jelena Krunić...

- Drugarica te štiti, neće da kaže! Nemate muda da kažete! Svi vide da se praviš luda! Ti sa tvojom pričom ne možeš nikoga ubediti da si u pravu! Ti si toliko provaljena da je to strašno. Lažeš u vezi nas, lažeš takve gluposti. Neću da ti se ljudi smeju, da žena koju volim da joj se smeju! Svi naši problemi su nastali, jer ti lažeš! - rekao je Miki.

- Ti sve radiš smišljeno! Ne vuci me za jezik! - zaključila je Suzana.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Suzana Perović...

- Ti si ovde manipulator i lažov, a ne ja! - rekao je Đuričić.

Iako je Perovićka pokušala da se opravda, Đuričić je ostao pri svom da ona laže i da to nije u redu ni u skladu sa njenim godinama. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mladja

21.02.2019 12:18

Opet lažna svađa i lažno izbacivanje. Misle da su interesantni.

Odgovori 15 0
Evelyn Krimova

21.02.2019 19:55

Covece, ti kao da imas pet godina pa nisi odmah video sa kim imas posla. Ko ovu izdrzi, njeno histerisanje, dranje i glumatanje on je car! Ova zena je uzas. A ti sta si ulazio i trcao joj u susret kao da to sve nisi video. A ti sam nisi ni trebao da ulazis, posto si smor isto kao i ona. Kod nje je previse dranja, a ti ni glas da pustis.