Pavle otkrio: Po*no snimak Dragane Mitar je objavio njen treći ljubavnik!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.01.2019

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Pavle Jovanović je ponovo iskoristio priliku da priča o Dragani Mitar, sa kojom je kako kaže stvorio najbolje upomene u svom dosadašnjem životu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle Jovanović

Ispred sobe za rehabilitaciju, Suzana Perović i Miki Đuričić su sedeli, pa je Pavle svratio da sa njima provede vreme i uzgred komentariše famozne eksplicitne snimke koje je spomenula Sanja Stanković kada je ušla u ''Zadrugu 2''. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

- Taj snimak koji je spomenut, nije ni to fer. Ona je poslala nekom liku sa kojim se viđala. Sela je, snimala se telefonom, selfi. Ona ima te snimke. Njen drugar me smarao što sam izbacio. Ja kao u šoku, nikad nisam video to. Znaš kakve sve snimke imam ja, kad je bila u bolnici. Slala mi kako se smeje. Svašta imam u telefonu, čuvam to jer su mi to uspomene na lepa vremena - pričao je Pavle, pa su se Miki u Suzana ubacili da komentarišu:

- Vi niste normalni, muškarci. Pavle molim te, što čuvaš to!? - kratko je dodala, a dok se Miki smejao on je negodovao njeno pitanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sin

18.01.2019 19:51

Па колико љубавника је имала?

Odgovori 11 0